Κρυστάλλω Πατσιά: "Ο Σάκης με έκοψε για να…" [βίντεο]


Κρυστάλλω Πατσιά: "Ο Σάκης με έκοψε για να…" [βίντεο]

Τι είπε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

Η Κύπρια συμμετέχουσα στο “The Voice”, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Στάλω Πατσιά, η οποία κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο,  βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για όλα όσα αφορούν στη συμμετοχή της στο talent show.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το σύζυγό της Στάλως Πατσιάς!

Η τραγουδίστρια, χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στη διαδικασία των knock out, λέγοντας: “Στην τελική στιγμή, όταν κοιτούσε και τους τρεις το βλέμμα του φαινόταν ότι θα διάλεγε τον Ανδρέα. Το κατάλαβα αμέσως… Σάκη με πρόδωσες. Εγώ ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνιση μου. Νομίζω ήμουν αρκετά καλή. Αν με κρατούσαν στο παιχνίδι, να λένε αλήθειες τώρα, θα πήγαινε σίγουρα τελικό, δεν υπήρχε περίπτωση. Γιατί έχω καθημερινά βομβαρδισμό μηνυμάτων από τον κόσμο. Δεν θέλανε μάλλον να πάω στον τελικό. Εντάξει να μη λέμε και βλακείες, είναι παιχνίδι”.

Διαβάστε επίσης: Η Στάλω Πατσιά στον τελικό του “The Voice”

Κατόπιν, συμπλήρωσε σχολιάζοντας στο αν έφταιξε κάτι που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού: “Πιστεύω ότι ο Σάκης πίστευε ότι θα με σώσουν οι άλλοι. Ίσως και εγώ με την αντίδραση μου που είπα ότι «Δεν πειράζει!» να έδειξα ότι δεν το θέλω τόσο και ίσως για αυτό να μη με διάλεξαν και οι άλλοι”.

Tags Σταλω πατσια, showbiz κύπρος, gossip, Θέμος Αναστασιάδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0123 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3050 s // Total time: 3.3173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X