Επίθεση στον αδερφό του Παντελή Παντελίδη!


Επίθεση στον αδερφό του Παντελή Παντελίδη!

Κατέστρεψαν το αυτοκίνητό του

Άγνωστοι επιτέθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, 27 Ιανουαρίου, στο αυτοκίνητο του αδερφού του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, κάνοντας εκτεταμένες ζημιές, όπως μεταδίδει ο Νάσσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr.

Διαβάστε επίσης: Στενός φίλος του Παντελίδη "σπάει" την σιωπή του και ξεκαθαρίζει τι έγινε εκείνο το βράδυ!

Ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά: “Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας άγνωστός ή άγνωστοί κατέστρεψαν την οροφή του αυτοκινήτου του αδερφού του Παντελή Παντελίδη. Του Τριαντάφυλλου. Η ζημιά είναι μεγάλη. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για προειδοποίηση μιας και οι δράστες δεν απέσπασαν τίποτε μέσα απο το αυτοκίνητο. Αυτό ωστόσο που καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη την επίθεση είναι πώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω απο το σπίτι της συντρόφου του Τριαντάφυλλου. Κάτι που σημαίνει πώς οι δράστες προφανώς και γνώριζαν καλά την διαδρομή του, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον παρακολουθούσαν.

Όπως είναι φυσικό η οικογένεια του Παντελή έχει θορυβηθεί πολύ ενώ μαθαίνω πώς άντρες της Ασφάλειας του τμήματος της Νέας Ιωνίας έχουν αναλάβει την υπόθεση”.

Tags Παντελής Παντελίδης, αδερφοσ, τριαντάφυλλος παντελίδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2671 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3580 s // Total time: 2.6250 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X