Mineralium: Νέα σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος


Mineralium: Νέα σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος

Βασίζεται σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία της Νεκράς Θάλασσας

Η περιεκτικότητα των μετάλλων στα προϊόντα της Mineralium υπερβαίνει κατά πολύ το όριο που θέτουν οι ρυθμιστικές αρχές της βιομηχανίας έτσι ώστε να δικαιούται μια μάρκα να χρησιμοποιεί στο branding της τις λέξεις Dead Sea.

Με πρωτοποριακά συστατικά αντιγήρανσης και θρέψης, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν απαράμιλλη αίσθηση κατά την εφαρμογή καθώς και εξαιρετικά αποτελέσματα σε σχέση με τη βασική τους υπόσχεση.

Επιπλέον δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

H σειρά αποτελείται από τα τέσσερα ακόλουθα προϊόντα:
MATIFYING TONER

Λοσιόν εμπλουτισμένη με μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει τους πόρους και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, καθώς και να ρυθμίζει τη λιπαρότητα εξαλείφοντας τη γυαλάδα του δέρματος. 
 

MATIFYING MOISTURIZER SPF15

Ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας SPF15. Είναι εμπλουτισμένη με μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα και διεισδύει βαθιά μέσα στους πόρους απορροφώντας την επιπλέον λιπαρότητα. Επιπλέον περιέχει βιταμίνες οι οποίες προστατεύουν το δέρμα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. 

PURIFYING MUD MASQUE

Μάσκα λάσπης εμπλουτισμένη με μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα η οποία διεισδύει πολύ βαθιά στους πόρους καθαρίζοντάς τους εις βάθος και απορροφώντας την επιπλέον λιπαρότητα. Τα μέταλλα απορροφούν τα βακτηρίδια και τα νεκρά κύτταρα από τις βαθύτερες στρώσεις του δέρματος καταπολεμώντας τα μαύρα στίγματα, την ακμή και μειώνοντας τις ρυτίδες έκφρασης.


EXFOLIATING SCRUB

Προϊόν απολέπισης εμπλουτισμένο με μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα το οποία αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τα βακτηρίδια από τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος αφήνοντας το καθαρό και λαμπερό. Προστατεύει το φυσικό φράγμα υδάτωσης της επιδερμίδας και την προετοιμάζει κατάλληλα για να απορροφήσει εις βάθος την κρέμα που θα ακολουθήσει.

Tags MINERALIUM, beauty, body, face, Ομορφια, Σώμα, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7032 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2693 s // Total time: 2.9725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X