Η μελαχρινή που μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και τι είπαν άνθρωποι της γειτονιάς


Η μελαχρινή που μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και τι είπαν άνθρωποι της γειτονιάς

Διαβάστε αναλυτικά...

Όπως γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog στο gossip-tv,gr, μπορεί η Ευαγγελία Τσιορλίδα να διέψευσε τι φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα-γιατί είναι άλλο πράγμα το να έχεις σχέση και άλλο να πειραματίζεσαι- όμως ο παρουσιαστής, αυτή την εποχή δεν είναι μόνος.

Διαβάστε επίσης: Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με το "σ΄αγαπώ" του Γιώργου Λιάγκα on camera!

Μπορεί να μην έχει σχέση μαζί της-καθώς εκείνη όπως δήλωσε είναι εδώ και μόλις 6 μήνες αλλού- όμως τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει την αγκαλιά και την τρυφερότητα μιας μελαχρινής κοπέλας.

Μάλιστα περνά πολλές ώρες στο νέο του σπίτι στη Βουλιαγμένη μαζί της και δείχνει να το απολαμβάνει. Στο ζευγάρι αρέσει να μένει μέσα να παραγγέλνουν φαγητό και να αράζουν μαζί στον καναπέ αλλά και αλλού.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του!

Άλλωστε είναι πολύ νωρίς για δημόσιες εμφανίσεις. Άνθρωποι της γειτονιάς την έχουν δει να μπαίνει στο σπίτι και παρόλο που ο ίδιος θέλει να προσέχει, έχει γίνει το «θέμα» της περιοχής καθώς πολλοί θέλουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τη σχέση τους. Το θέμα είναι πως περνάει καλά. Άλλωστε χωρισμένος είναι και κάνει ότι γουστάρει..

 

Tags γιωργος λιαγκας, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8685 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3509 s // Total time: 3.2194 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X