Τα όργια του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας έγιναν βιντεοπαιχνίδι!


 Τα όργια του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας έγιναν βιντεοπαιχνίδι!

Το σκάνδαλο του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας που ταρακούνησε τη βασιλική οικογένεια κυκλοφορεί σε βιντεοπαιχνίδι για κινητό.

Οι χαρακτήρες στο ξενοδοχείο του Βέγκας περιλαμβάνουν τον γυμνό, με πορτοκαλί μαλλιά πρίγκιπα Χάρι. Το application είναι διαθέσιμο και κυκλοφορεί ήδη στα κινητά, επιτρέποντας στους παίκτες να χτίσουν μια αυτοκρατορία ξενοδοχείων. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για συσκευές που υποστηρίζουν Android και iOS .

Με κάποιο τρόπο ασχολείται με τις ανοησίες πολλών διάσημων επισκεπτών συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Χάρι ως «Prince Horny», του Μελ Γκίμπσον ως «Mel Drinksome» και του Τσάρλι Σιν ως «Charlie Win».

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Tagplay, μια εταιρία από το Νταντί της Σκωτίας, η οποία δήλωσε: «Θα είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο για τους παίκτες, καθώς οι δημοσιογράφοι θα καταφθάνουν στα ξενοδοχεία τους για να τραβήξουν φωτογραφίες προσπαθώντας να χαλάσουν τη διασκέδαση τους, προσθέτοντας ένα τρελό χρόνο-πρόκληση στη διαδικασία».

Αυτή η ιδέα προέκυψε ύστερα από τα όργια του πρίγκιπα Χάρι, παίζοντας μπιλιάρδο με μια σειρά από μοντέλα σε ένα ξενοδοχείο στο Σιν Σίτι, τον Αύγουστο του 2012. Θυμηθείτε το στριπτίζ του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας!

Tags βιντεοπαιχνιδι, πριγκιπας χαρι, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0638 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3325 s // Total time: 3.3962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X