11 top συναυλίες για τις αρχές του 2017


11 top συναυλίες για τις αρχές του 2017

Οι 11 πιο \"δυνατές συναυλίες της νέας χρονιάς

Με την καινούργια χρονιά, μπήκαμε και σε μια περίοδο προγραμματισμού! Ιδανική αφορμή για να δούμε τι να περιμένουμε -μουσικά τουλάχιστον- από το νέο χρόνο.

Σε γκάμα που καλύπτει rock, λαϊκό και κλασικό τραγούδι, pop, τζαζ, μουσικές του κόσμου και σύγχρονη σύνθεση και μια παλέτα ρυθμών και ήχων που περιγράφεται από ένα κοινό βασικό στοιχείο - την ποιότητα, αυτά που μας περιμένουν είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα!

Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Οργανισμός Πάφος2017 στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων της 'Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017' μάς ετοιμάζει μεγάλα ονόματα και θεάματα!

Σημείωσε όλα όσα έχουν ήδη πέσει στην αντίληψή μας για το πρώτο εξάμηνο του 2017 και ετοιμάσου να τα ζήσεις κιόλας!

Ευρυδίκη
Σάββατο βράδυ 14/1 παρέα με την αγαπημένη Ευρυδίκη να ακούσουμε live το "Μια μέρα ξύπνησα" που μόλις τώρα κυκλοφόρησε! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται και πάλι στο Vinylio wine etc για μια υπέροχη μοναδική βραδιά, όπως μας συνηθίζει πάντα! Με ανανεωμένο πρόγραμμα και παρέα με δύο εξαιρετικούς μουσικούς: τον Άγγελο Βαφειάδη (πλήκτρα/φωνή) και τον Κωστή Πυρένη (κιθάρα/φωνή).
Με όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει η Ευρυδίκη, όλα αυτά που έχουμε αγαπήσει εμείς από αυτήν, αλλά και το νέο της τραγούδι με τίτλο "Πάγος" σε μουσική του Βοb Κατσιώνη και στίχους της Sunny Μπαλτζή! Με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, αλλά και τραγούδια διαχρονικών και αξεπέραστων Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών, η Ευρυδίκη μας προσκαλεί στον δικό της μουσικό κόσμο και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και δυνατές ερμηνείες.
Σάββατο 14 Ιανουαρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99300430.

Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός με τη δική του ερμηνευτική εκφραστικότητα και ευαισθησία, που τον καθιέρωσαν σαν ένα από τους σπουδαιότερους μουσικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να μας θυμίσει μερικά σπουδαία τραγούδια. Τραγούδια που ταυτίστηκαν με την σημαντική πορεία του και έγιναν προσωπικές επιτυχίες αλλά και άλλα τόσα που αγάπησε και που τόσο θέλει να μας πει. Παρέα με οκτώ εξαίρετους σολίστ μουσικούς.
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Τηλ: 25377277 και Soldouttickets.com.cy Τηλ: 70007705.

Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία, συναντά τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. Μετά τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, οι δύο τραγουδοποιοί με νέους μουσικούς συνοδοιπόρους, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από τους Πυξ Λαξ αι τα Υπόγεια Ρεύματα μέχρι τις προσωπικές τους δισκογραφίες, αλλά και τραγούδια φίλων που έχουν αγαπήσει. Η "αυλή των τρελών" μπερδεύεται με την 'Ασημένια σφήκα" και ο "Βασιλιάς της μοναξιάς" με την "Παράξενη κοπέλα" σ' ένα μαγικό ταξίδι.
Μαζί τους 3 εξαιρετικοί μουσικοί: Ακης Κατσουπάκης - πλήκτρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν και Γιάννης Παπαγιαννούλης - κρουστά. Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος.
Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC.
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 22.30. Πληροφορίες και Κρατήσεις 99 810011.
Σάββατο 24 Ιανουαρίου, Άνω Πόλις, Πάφος. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

 

Tags go out, εκδηλωση, μουσικη, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5211 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2118 s // Total time: 2.7329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X