Νέα αρχή για τη Βαλάντω Τρύφωνος!


Νέα αρχή για τη Βαλάντω Τρύφωνος!

Διαβάστε αναλυτικά

Η Βαλάντω Τρύφωνος επιστρέφει µε το δεύτερό της single µε τίτλο  Σε νικώ και αναµετράται µε το χθες και το σήµερα, µε φόντο τον  καινούργιο της δίσκο και το µέλλον… που της ανήκει! 

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ SINGLE Σε Νικώ, είναι ένα τραγούδι σε µουσική του Γιώργου Καραδήµου και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Πρόκειται για µία συνεργασία που ήθελα διακαώς, καθώς συµµετέχουν δύο δηµιουργοί που θαυµάζω τόσο για το έργο όσο και για το χαρακτήρα τους. Συν αυτού, µε 1χαροποιεί το γεγονός ότι στο τραγούδι παίζουν µερικοί από τους πιο αξιόλογους µουσικούς στην Ελλάδα. Ανάµεσά τους οι Γιώργος Ζαχαρίου, Κώστας Λιόλιος, Τέλης Καυκάς, Σάββας Χριστοδούλου, Μιχάλης Σκανδάλης, Νίκος Σακελαράκης και είµαι ευγνώµων για τη βοήθειά τους.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥ∆Ι ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ µε ευαισθησία την πάλη ενάντια στις αναµνήσεις, αλλά και το ταξίδι προς τη συναισθηµατική λύτρωση.

ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ σε βιωµατικό επίπεδο από την πρώτη στιγµή που το άκουσα. Σε πολλές φάσεις της ζωής µας ερχόµαστε αντιµέτωποι µε µία εσωτερική πάλη, η οποία δεν χρειάζεται αναγκαστικά να είναι ερωτικής φύσεως.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ όσο έχει αγγίξει και όλους εµάς που συνδράµαµε στη δηµιουργία του.

ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ το νέο µου άλµπουµ που θα περιέχει τουλάχιστον 12 τραγούδια και για τα δεδοµένα της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, 20 µήνες παραγωγής είναι πολύς χρόνος, αλλά δεν υπήρχε λόγος βιασύνης. Θέλαµε όλα τα τραγούδια του άλµπουµ να είναι το ίδιο καλά. ∆ε µας ενδιέφερε η λογική των τριών single και των εννέα υποδεέστερων τραγουδιών. Αναζητούσαµε ένα δίσκο µε αρχή, µέση και τέλος, µε κύριο γνώµονα την αλήθεια στο στίχο, τη µελωδία στη µουσική και την εναλλακτική πρόταση στην παραγωγή και την ενορχήστρωση. Κάτι τέτοιο δε γίνεται εν µία νυκτί.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ στίχους στο άλµπουµ είναι αυτός που λέει "Κάποιος µου έµαθε εκείνο το χορό, να τον χορεύω. Αναστενάρης, µυηµένος και πιστός, στο ίδιο έργο. Κοιτώ τριγύρω µου το τσίρκο ηλεκτρικό, όλα στην πρίζα. Σ' ένα µονόδροµο βαρύ κι ασθενικό, για µία µαρκίζα".

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ θα προτιµού-σα να ξεκινήσω την πορεία µου µε διαφορετικό τρόπο. Όταν είσαι 20 χρονών, βλέπεις τον κόσµο διαφορετικά, πόσω µάλλον τη µουσική βιοµηχανία.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ TALENT SHOW υπάρχουν πολλοί που προχώρησαν όπως και κάποιοι που δεν.

∆ΕΝ ΒΛΕΠΩ TALENT SHOW λόγω χρόνου, αλλά εύχοµαι σε όλους τους συµµετέχοντες να πραγµατοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ πέρσι δίπλα στον Γιάννη Μπέζο, ήταν µια πρωτόγνωρη εµπειρία αλλά παράλληλα δύσκολη και απαιτητική. Απέκτησα πολλές γνώσεις που δεν είχα και παράλληλα συνειδητοποίησα τη µαγεία της µετατροπής ενός κειµένου σε παράσταση µε πολλούς συντελεστές.

ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχεδόν σε εξάµηνη βάση, αλλά προτεραιότητα για µένα αυτή τη στιγµή έχει η ολοκλήρωση του άλµπουµ.

Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και έχει τη δική της µοναδική βαρύτητα. Αυτή που είναι η πιο διαφορετική από όλες όµως, εξαιτίας της φύσης της, είναι η συνεργασία µε τον Ayo Olatunji - τον συνθέτη του Μοιάζει µε Αγάπη.  Όλη η επικοινωνία µας έγινε µέσω social media & email, µιας και µένει στη Νέα Υόρκη, ενώ εγώ στην Αθήνα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ µε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τους αδελφούς Κατσιµίχα, τη ∆ήµητρα Γαλάνη, τον Κωνσταντίνο Βήτα, τον Παύλο Παυλίδη κ.ά.

ΑΠΟ ΤΟ 2016 κρατώ όλες τις όµορφες στιγµές δηµιουργίας που ζήσαµε µαζί µε τους συνεργάτες µου στο στούντιο και εκτός. Αφήνω πίσω όλα τα δεινά σε κοινωνικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο που ζήσαµε παγκόσµια.

ΓΙΑ ΤΟ 2017 περιµένω µε µεγάλη ανυποµονησία τις ζωντανές εµφανίσεις µου, νοµίζω πως θα περάσουµε όµορφα παρέα!

Πηγή: Madame Figaro Ιανουαρίου 2017

Tags Βαλάντω Τρύφωνος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0863 s (229 Queries.) // Parse time: 0.8486 s // Total time: 3.9349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X