Το ταξίδι των 3 μεγάλων τυχερών του διαγωνισμού "Μοιράστε Αγάπη"!


Το ταξίδι των 3 μεγάλων τυχερών του διαγωνισμού "Μοιράστε Αγάπη"!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός "Μοιράστε Αγάπη", των αρτοποιείων Σίγμα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία προσφέροντας στιγμές γλυκιάς αγάπης σε πολλούς από τους συνανθρώπους μας! 20 οικογένειες, που ζουν στο εξωτερικό, παρέλαβαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές εκ μέρους των αγαπημένων τους ενώ 3 υπερτυχεροί ταξίδεψαν στην Κύπρο για να περάσουν τις γιορτές μαζί τους. 

Ο Χριστόφορος Κυνεγείρου, η Μαρία Καψού με το μικρό μωρό της και η Βιργινία Νανοπούλου ήρθαν στις Κύπρο μοιράζοντας αγκαλιές, φιλιά και αγάπη.

Ένα συγκινητικό ταξίδι για όλους γεμάτο συναισθήματα και εκπλήξεις που πρόσφεραν τ’ αρτοποιεία Σίγμα με το SigmaLive και οργάνωσε η Divine Advertising!

Δείτε εδώ το βίντεο των μεγάλων νικητών 

Τ’ αρτοποιεία Σίγμα για ακόμη μία φορά επικεντρώθηκαν στον άνθρωπο και την οικογένεια και απέδειξαν πως στόχος τους είναι να βρίσκονται καθημερινά δίπλα σ’ όλο τον κόσμο. Με αγάπη και μεράκι εδώ και 3 γενεές φτιάχνουν αρτοποιήματα και χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκά όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα,  σκαλτσούνια, φοινικωτά, χριστουγεννιάτικα κέικ, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Γλυκά, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούν αλλά κυρίως…  για τα πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούν όπως χημικά, χρώμα, ακρυλαμίδιο, σπόρους GMO.

Αρτοποιεία Σίγμα, κάνουν τη μέρα σας καλύτερη και μοιράζουν αγάπη και αυτές τις γιορτές!

Tags μοιραστε αγαπη, διαγωνισμος, ΣΙΓΜΑ, αρτοποιεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0593 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2092 s // Total time: 2.2685 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X