Τέλος Διαγωνισμού Sigmalive & Εταιρείας Παραδεισιώτη


Τέλος Διαγωνισμού Sigmalive & Εταιρείας Παραδεισιώτη

Με αφορμή τα Χριστούγεννα που είναι προ των πυλών, το Sigmalive και η εταιρεία Παραδεισιώτης ολοκλήρωσαν τον διαδικτυακό διαγωνισμό που διοργάνωσαν. Ο διαγωνισμός ήταν ιδιαίτερα επιτυχής, με τους συμμετέχοντες να φτάνουν τα 1000 άτομα.

Οι 70 (!!!) νικητές του διαγωνισμού έχουν κερδίσει προϊόντα από την εταιρεία Παραδεισιώτης, η οποία ειδικεύεται στην εκτροφή, παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία κοτόπουλου εδώ και 40 χρόνια. Πρόσφατα, η εταιρεία παρουσίασε τα νέα προϊόντα της με βάση πάντα το κοτόπουλο. Αυτά αποτελούνται από σιεφταλιές κοτόπουλου, γύρο κοτόπουλου, αθηναϊκό μπιφτέκι και κεμπάπ κοτόπουλου, τα οποία έχουν ήδη κερδίσει το βραβείο της προτίμησης του αγοραστικού κοινού από την πρώτη μέρα της εισαγωγής τους στις υπεραγορές.

Η κατανομή των δώρων έχει ως εξής:

• Οι πρώτοι 10 νικητές προϊόντα Παραδεισιώτης από νοστιμότατο κοτόπουλο για 3 μήνες
• Οι επόμενοι 10 νικητές προϊόντα Παραδεισιώτης από νοστιμότατο κοτόπουλο για 2 μήνες
• Οι υπόλοιποι 50 νικητές προϊόντα Παραδεισιώτης από νοστιμότατο κοτόπουλο για 1 μήνα


Όλα τα δώρα θα παραδοθούν κατ’ οίκον δωρεάν!

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Παραδεισιώτης μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης για να ζητήσουν τα δώρα τους: paradisiotis@paradisiotis.com. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι απαραίτητο να στείλουν στο email όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση για διευκόλυνση της εταιρείας και της παράδοσης του δώρου τους.

Tags sigmalive, παραδεισιωτης, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2860 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3298 s // Total time: 2.6158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X