Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2016 (μέρος B')


Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2016 (μέρος B

Ποιοι είναι αυτοί...

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2016 και εμείς συγκεντρώσαμε όλους τους θανάτους διασήμων προσώπων που μας συγκλόνισαν.

Πέτρος Φυσσούν

Στις 5 Δεκεμβρίου και σε ηλικά 83 χρονών "έφυγε" ο ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν σκορπίζοντας θλίψη τον κόσμο του θεάτρου κι όχι μόνο.

Γεωργία Αποστόλου

Έφυγε" από τη ζωή στις 12 Ιουνίου η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 43 της χρόνια. 

Γιάννης Αγγελάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά στο σπίτι του ο γνωστός make up artist και ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης στις 30 Απριλίου. 

Νατάσα Μανίσαλη

Η ηθοποιός έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς "έφυγε" στις 5 Φεβρουαρίου σε ηλικία 55 χρονών βυθίζοντας σε πένθος τον κόσμο του θεάτρου κι όσους την γνώρισαν και την αγάπησαν. 

Έφη Οικονόμου

Η ηθοποιός Έφη Οικονόμου άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 Αυγούστου σε ηλικία 79 χρονών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αιγαίου, ενώ λίγες ώρες πριν έκανε ανέμελες διακοπές με τον σύζυγό της (επίσης ηθοποιό) Χάρη Παναγιώτου.

Νίκος Τριανταφυλλίδης

"Έφυγε" από την ζωή στις 7 Ιουνίου ο 49χρονος γιος του, Χάρρυ Κλυνν και πρώην σύζυγός της Sunny Μπαλτζή, Νίκος Τριανταφυλλίδης ο οποίος έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο.

Phife Dawg

Στις 22 Μαρτίου σε ηλικία 45 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός ράπερ Phife Dawg, μέλος του συγκροτήματος A Tribe Called Quest. Ο γνωστός μουσικό αντιμετώπιζε προβλήματα με τον διαβήτη τα τελευταία χρόνια και μάλιστα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού το 2008. 

Δημήτρης Μενούνου

Ο Δημήτρης Μενούνου "έφυγε" νικημένος από τον καρκίνο στις 18 Αυγούστου. Ο αγαπημένος ηθοποιός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά δυστυχώς η ασθένεια τον νίκησε μέσα σε ένα μόλις μήνα.

Maurice White

Νικημένος από το πάρκινσον, ο Maurice White, ιδρυτής του συγκροτήματος R&B φανκ Earth, Wind & Fire, "έφυγε" από τη ζωή στα 74 του χρόνια στις 4 Φεβρουαρίου. Υπέφερε από τη νόσο από το 1994 και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Frank Finlay

Ο Frank Finlay "έφυγε" από τη ζωή το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, σε ηλικία 89 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο γνωστός ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς. 

Sir Terry Wogan

Στις 31 Ιανουαρίου στα 77 του χρόνια "έφυγε" από τη ζωή ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός παρουσιαστής, Sir Terry Wogan, βετεράνο εκφωνητή του BBC ο οποίος έδωσε μία επώδυνη αλλά ευτυχώς σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Abe Vigoda

Ο αγαπημένος  ηθοποιός Abe Vigoda, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "The Godfather", "έφυγε" από τη ζωή την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στα 94 του χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. 

Alan Rickman

Στις 14 Ιανουαρίου σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τη μάχη του με τον καρκίνο, "έφυγε" από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός, Alan Rickman, ιδιαίτερα γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Harry Potter και Love Actually.

 

 

Tags θανατοι, θανατοι 2016, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1415 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4286 s // Total time: 2.5702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X