10 + 1 γάμοι επώνυμων ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2016!


10 + 1 γάμοι επώνυμων ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2016!

Διαβάστε αναλυτικά

Αρκετά ήταν τα επώνυμα ζευγάρια που επέλεξαν τη φετινή χρονιά προκειμένου να επισφραγίσουν τον έρωτα τους! Η ομάδα του ilovestyle.com συγκέντρωσε τους γάμους των επώνυμων Κυπρίων που πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που φεύγει!

Κούλλης Παύλου - Ονόφρη Οικονόμου

Την δεύτερη ημέρα του 2016 επέλεξαν ο ποδοσφαιριστής Κούλλης Παύλου και η αγαπημένη του, Ονόφρη Οικονόμου να επισφραγίσουν τον έρωτά τους στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, στη Λάρνακα, παρουσία φίλων και συγγενών σε μία γαμήλια τελετή που θα θυμούνται για πάντα!

Κυριάκος Ιωάννου – Άννα Καβαθά

Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ο Κύπριος αθλητής Κυριάκος Ιωάννου και η σύντροφός του, Άννα Καβαθά, επισημοποίησαν τη σχέση τους κάνοντας πολιτικό γάμο. Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Χρήστος Μυλόρδος – Άννα Μαρία Καρνάρου

Έχοντας ήδη δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια μετά τον ερχομό της τρίχρονης κόρης τους, ο τραγουδιστής, Χρήστος Μυλόρδος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Μαρία Καρνάρου, στα τέλη Ιουνίου.

Φανή Ιωάννου – Άρης Κλεάνθους

Στις 2 Ιουλίου η Κύπρια τραγουδίστρια Φανή Ιωάννου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και δικηγόρο στο επάγγελμα, Άρη Κλεάνθους, επισφραγίζοντας έτσι ένα μεγάλο έρωτα.

Κωνστάντια Παύλου – Φίλιος Φιλοκύπρου

Μία μακροχρόνια σχέση οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου. Ο λόγος για την ηθοποιό Κωνστάντια Παύλου και τον Φίλιο Φιλοκύπρου, οι οποίοι παντρεύτηκαν αγκαλιά με τον 18 μηνών γιο τους σε μία boho διάθεση όσον αφορά στη διακόσμηση!

Αλέξης Πρωτοπαπάς – Σύλβια Νεοφύτου

Στα μέσα του καλοκαιριού ο γνωστός διατροφολόγος, Αλέξης Πρωτοπαπάς παντρεύτηκε με τη σύντροφό του, Σύλβια Νεοφύτου, στην Αγία Νάπα. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το νυφικό όσο και η διακόσμηση είχε επιρροές από τη Χαβάη!

Δήμητρα Ελευθερίου – Φίλιππος Παπαδόπουλος

Η πρώην Σταρ Κύπρος, Δήμητρα Ελευθερίου ανέβηκε στις 27 Αυγούστου, τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα του γιου τους, Φίλιππο Παπαδόπουλο σε ένα γάμο βγαλμένο από παραμύθι.

Χριστόφορος Φωκαϊδης – Ερμιόνη Πλάτων

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπουργός άμυνας, Χριστόφορος Φωκαϊδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ερμιόνη Πλάτων, στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα παρουσία αρκετών εκλεκτών καλεσμένων από την πολιτική σκηνή του τόπου, μεταξύ αυτών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ιωάννα Χριστοδούλου – Μιχάλης Ιορδάνους

Ένα άκρως ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε για την πιο όμορφη ημέρα της ζωή της Ιωάννας Χριστοδούλου και του Μιχάλη Ιορδάνους, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αναστασία Κωνσταντίνου – Χρύσης Πρωτόπαπας

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου στην Πάφο η Αναστασία Κωνσταντίνου, η κόρη του γνωστού βουλευτή του ΔΗ.ΣΥ Πάφου, Κώστα Κωνσταντίνου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρύση Πρωτόπαπα σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή.

Άντρεα Ρωτού - Περικλής Λιάτσος

Η επιχειρηματίας Άντρεα Ρωτού και ο interior designer, Περικλή Λιάτσος παντρεύτηκαν στις αρχές Οκτωβρίου με μία γαμήλια δεξίωση που έμεινε αξέχαστη στους καλεσμένους τους καθώς τη διασκέδαση ανέλαβε ο Ηλίας Βρεττός.

Tags γαμοι 2016, ζευγαρια, showbiz κύπρος, gossip, σταυρωτα, 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0236 s // Total time: 0.0238 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X