Οι χωρισμοί της showbiz το 2016!


Οι χωρισμοί της showbiz το 2016!

Διαβάστε αναλυτικά

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό που το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο ή ρίχνοντας αυλαία στη σχέση τους.

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετά τον χωρισμό τους, προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, ωστόσο, οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες καθώς μέσα στην Άνοιξη έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός τους.

Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου, η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Πολλά γράφτηκαν για τον χωρισμό τους, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο, ενώ το διαζύγιό τους θα είναι αναμφισβήτητα χρυσό καθώς συμπεριλαμβάνονται στους όρους του αρκετά μηδενικά.

Johnny Depp-Amber Heard

Πριν καλά καλά ολοκληρώσουν 12 μήνες έγγαμου βίου, ο Johnny Depp και η Amber Heard χώρισαν στα τέλη Μαϊου, με το μοντέλο να κατηγορεί τον Hollywoodιανό ηθοποιό για κακοποίηση εις βάρος της, διεκδικώντας αρκετή από την περιουσία του.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Ο χωρισμός του Brad Pitt και της Angelina Jolie σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια των τελευταίων ετών καθώς η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, όταν πριν από περίπου τρεις μήνες βγήκε στη δημοσιότητα!

Βαλάντης – Κατερίνα Κόπολα

Οριστικό τέλος έδωσαν στη σχέση τους ο Βαλάντης και η Κατερίνα Κόπολα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι αναμενόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα. Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για το συγκεκριμένο θέμα, ο χωρισμός τους φαίνεται να μην ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. 

Naomi Watts - Liev Schrieber

Η  Naomi Watts και ο Liev Schrieber, μετά από 11 χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν “ήταν το καλύτερο για τους ίδιους και την οικογένειά τους”.

Πηνελόπη Πλάκα – Κώστας Αποστολάκης

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Αποστολάκης ήταν από τα ζευγάρια που απασχόλησαν με τη σχέση τους όσον αφορά κυρίως στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν η βασική αιτία που τους οδήγησε στον χωρισμό, πριν από δύο μήνες.

Αλέξανδρος Παρθένης – Κατερίνα Θάνου

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν τους τελευταίους επτά μήνες, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου, οι οποίοι είχαν παντρευτεί το 2012, ωστόσο ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μόλις πριν από δύο μήνες, αφότου είχε εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Πέτρος Ίμβριος – Έλενα Ζαφειροπούλου

Έπειτα από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του Έλενα Ζαφειροπούλου αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους.

Χρήστος Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου

Με μία κοινή ανακοίνωση σε ελληνικό έντυπο ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, επισημαίνοντας πως από τον Σεπτέμβριο δεν μένουν πια μαζί!

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι επέλεξαν μία κοινή ανακοίνωση σε ελληνική εφημερίδα προκειμένου να γνωστοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Σάσα Μπάστα – Βαλεντίνο

Μπορεί τα δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια να ήθελαν τη Σάσα Μπάστα και τον Βαλεντίνο να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, το ζευγάρι πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισε να χωρίσει, ενώ σε δηλώσεις τους είναι φανερό πως υπάρχει αγάπη ακόμη μεταξύ τους.

Tags χωρισμοι, σταυρωτα, 2016, ζευγαρια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2694 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5667 s // Total time: 2.8360 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X