Κούλλης Νικολάου: "Δεν θα επέτρεπα ξανά στον εαυτό µου να διασυρθεί"


Κούλλης  Νικολάου: "Δεν θα επέτρεπα ξανά στον εαυτό µου να διασυρθεί"

Η απάντηση τιυ στην ερώτηση αν θα ξανακατέβαινε στην πολιτική

Σε µια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Κούλλης Νικολάου στο ένθετο του περιοδικου "OK!", "Ilovetv" ανοίγει την καρδιά του και µας µιλάει για την επιτυχία του "Μπρούσκο" στον ΑΝΤ1, τα επόµενα επαγγελµατικά σχέδια του, την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, τη σχέση του µε την πολιτική σήµερα, αλλά και για την ευτυχισµένη οικογένεια που έχει δηµιουργήσει.

Τέταρτος κύκλος "Μπρούσκο", όπου εκτός από παραγωγός της σειράς, αποτελείς και έναν εκ των πρωταγωνιστών της. Πώς εισπράττεις όλη αυτή την επιτυχία, εντός και εκτός συνόρων;
Το αντιµετωπίζω ως µια ευλογία. Επειδή δεν µεγάλωσα µέσα στα εύκολα, πάντα ήλπιζα σε κάτι καλύτερο και ήµουν πάντα ψύχραιµός και υποµονετικός, χωρίς να αποδίδω ευθύνη σε κανένα για όσα βιώνω, είτε θετικά είτε αρνητικά. Θεωρούσα ακόµη, ότι είναι ευθύνη δική µου να πετύχω ή να αποτύχω. Άρα, εισπράττω ουσιαστικά αυτό που έχτισα.
Φαντάζοµαι µεγαλύτερη ικανοποίηση είναι και η αποδοχή του κόσµου, σωστά;
Χωρίς την αποδοχή του κόσµου, δεν υπάρχουµε.
Στη σειρά υποδύεσαι τον Ματθαίο, τι σηµαίνει για εσένα αυτός ο ρόλος;
Είµαι ικανοποιηµένος και πολύ γεµάτος για το γεγονός ότι έχω στα χέρια µου ένα ρόλο µε βαθιά δραµατική ιστορία. Δεν είναι ένας ρόλος που γράφεται τυπικά από τη σεναριογράφο. Έχει µια ψυχοσύνθεση τεραστίων διαστάσεων, και καλούµαι να τον κρατώ, να τον συντηρώ και να συνυπάρχω µαζί του.
Το τηλεοπτικό κοινό θέλει να δει στο τέλος Ματθαίο - Αναστασία πάλι µαζί. Εσύ ποιο τέλος θα έδινες στον χαρακτήρα που υποδύεσαι;
Επειδή πάµε προς το τέλος, το µόνο που έχω να πω είναι πως θα έχουµε ηχηρές εξελίξεις. Το φινάλε θα είναι φοβερό.
Το "Μπρούσκο" ολοκληρώνεται φέτος. Μετά τι ακολουθεί;
Είµαστε στα σκαριά τριών νέων παραγωγών. Δύο καθηµερινά σίριαλ και ενός εβδοµαδιαίου. Προσδοκούµε και από τις τρεις αυτές δουλειές ότι θα ανέβουµε ακόµη ένα σκαλοπάτι. Πάντα σε µια νέα δουλειά θέλουµε να δώσουµε ένα συν και να ξεπεράσουµε ό,τι έχουµε κάνει µέχρι σήµερα.
Αλήθεια, δεν θες να κάνεις ένα διάλειµµα από όλα αυτά; Κάθε σεζόν είναι γεµάτη για εσένα…
Όχι, δεν έχω κουραστεί γιατί ζούµε και αναπνέουµε για τη δουλειά µας. Ό,τι κάνω το κάνω µε µεράκι.
Αναµφισβήτητα, έχεις ένα πλούσιο βιογραφικό µε πολλές πετυχηµένες συµµετοχές στην κυπριακή τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηµατογράφο. Αλήθεια, ποια συνεργασία σου ξεχωρίζεις και γιατί;
Είµαι 46 χρονών και θεωρώ ότι δεν έχω αγγίξει τίποτα από εκείνα που θέλω να αγγίξω. Από την άλλη, είµαι και ένας άνθρωπος που δεν κυνηγώ κάτι. Είµαι ένας µαγνήτης που ό,τι κολλήσει το παίρνω και το κάνω δικό µου.
Ποια είναι αυτά που θες να αγγίξεις και δεν άγγιξες;
Ατέλειωτα. Θέλω να παίξω αρχαίο ελληνικό θέατρο και µάλιστα να είναι και δικής µου παραγωγής, επίσης θέλω να κάνω µια σοβαρή κινηµατογραφική ταινία, όπως το µυαλό µου την καθορίζει, και πολλά άλλα, αµέτρητα.
Έχεις δύο ιδιότητες: ηθοποιός και παραγωγός. Αν σου ζητούσαν να επιλέξεις µόνο µια, ποια θα ήταν αυτή και γιατί;
Τον γιό ή την κόρη δηλαδή; Δεν µπορώ να επιλέξω. Με ικανοποιούν και µε γεµίζουν και τα δύο εξίσου.
Θεατρικά απέχεις. Συνειδητή επιλογή ή δεν έτυχε;
Απόλυτα συνειδητή, γιατί δεν µπορώ να λειτουργήσω άλλη εκκλησία (γέλια). Φέτος, ήµουν έτοιµος να µην αναλάβω κάποιον τηλεοπτικό ρόλο για να µπορέσω να κάνω µια παράσταση τον επόµενο χειµώνα, όµως όταν γράφτηκε το σενάριο και είδα τον επόµενο ρόλο, που είναι ρόλος ζωής, είπα θα το κάνω και αυτό.
Όταν λες ρόλος ζωής τι εννοείς;
Δυστυχώς, δεν µπορώ ακόµη να µιλήσω για τα συστατικά των ρόλων. Το µόνο που µπορώ να πω είναι ότι είναι κοινωνικό-δραµατικοί ρόλοι, γεµάτοι σασπένς, µε τη µοναδική γραφή της Βάνας Δηµητρίου.
Ποια η σχέση σου σήµερα µε την πολιτική; Θα έβαζες ξανά υποψηφιότητα;
Δεν θα επέτρεπα ξανά στον εαυτό µου να διασυρθεί σε αυτό το µολυσµένο σύστηµα. Ένα σύστηµα µολυσµένο και άνωθεν και κάτωθεν. Δεν φταίνε µόνο οι πολιτικοί, φταίνε και οι πολιτευµένοι και οι µη πολιτευµένοι. Ζούµε σε µια κοινωνία που δεν µορφώνεται πολιτικά.
Όταν όµως κατέβαινες στην πολιτική δεν γνώριζες αυτά που µου λες τώρα;
Τα γνώριζα, αλλά το πολιτικό µου φρόνηµα µού επέβαλε να επιτρέψω στον εαυτό µου να διασυρθώ µπας και σώσω κάτι. Δεν καταριέµαι την ώρα και τη στιγµή που ασχολήθηκα, το έχω βάλει στην πλάτη µου, αλλά δεν θα το έκανα ξανά.
Σε παλαιότερη συνέντευξη σου, ανάφερες πως από παιδί σε αµφισβητούσαν. Θεωρείς ότι οι τελευταίες σου επιτυχίες έχουν κλείσει στόµατα;
Επειδή µεγάλωσα εντελώς διαφορετικά από τα άλλα παιδιά, ήµουν ένα µωρό που µεγάλωνα χωρίς να δείχνω αυτό που είµαι, η αµφισβήτησή ήταν κάτι το φυσιολογικό. Δεν έλαµπα, ήταν σβηστές οι λάµπες µου (γέλια). Στόχος µου ήταν να πετύχω αυτό που ήθελα και όχι να κλείσω κάποια στόµατα.
Πώς αντιδράς στην κριτική και πόσο σε επηρεάζει;
Να µε επηρεάσει δεν µπορεί. Μπορεί όµως να µε στεναχωρήσει. Η κριτική δεν είναι πάντα καλοπροαίρετη και αυτό το βίωσα µέσα από την πολιτική µου πορεία, που είδα ανθρώπους έτοιµους να µε κατασπαράξουν, απλά και µόνο επειδή µίλησα ενάντια στο κόµµα τους. Είµαι άνθρωπος που αγαπώ τον άνθρωπο. Όταν βλέπω τον άνθρωπο να είναι ανισόρροπος, µε λυπεί, µε στεναχωρεί, µε προσβάλει, µε µαραίνει. Αυτό όµως µε πεισµατώνει.
Πέραν τούτων, έχεις καταφέρει να δηµιουργήσεις µια ευτυχισµένη οικογένεια, κάτι το οποίο φαίνεται συχνά και µέσα από τις αναρτήσεις σου στα social media. Τελικά, ποιο είναι το µυστικό ενός πετυχηµένου γάµου;
Πέραν από τη φιλοσοφία, για να σταθεί ένας γάµος υπάρχει από πίσω του ένας ολόκληρός µηχανισµός. Νοµίζω πως ό,τι δίνεις παίρνεις. Όταν στέκεσαι απέναντι στον γάµο µε αγάπη και σωφροσύνη, χωρίς να σπαταλάς ενέργεια σε µικροπρέπειες, σίγουρα µπορείς να κρατήσεις τον γάµο σου. Στο τέλος δεν έχω φτάσει, οπόταν δεν θεωρώ ότι πέτυχα κάτι. Δοξάζω απλά τον Θεό που είµαστε καλά. Έχουµε δύο υπέροχα µωρά και είµαστε µαζί σε ένα θεσµό που ονοµάζεται οικογένεια. Ο όρος της οικογένειας ήταν για εµένα πάντα κάτι πολύ σεβάσµιο. Το Α και το Ω της ζωής µου.
Κλείνοντας, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από σήµερα;
Να έχουν ασπρίσει περισσότερο τα µαλλιά µου (γέλια), να έχουµε την υγεία µας, και εγώ και η οικογένειά µου. Να είµαστε χαρούµενοι και ευτυχισµένοι, βιώνοντας όµορφες στιγµές και ό,τι θέλει ο Θεός να βρεθεί στο δρόµο µας.

Tags Κουλης Νικολαου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6793 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3205 s // Total time: 3.9998 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X