15 πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα


15 πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα

Θέατρο, μουσική, τέχνη, χορός και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο 5-8/12

Ο Δεκέμβριος, ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου μας επιφυλάσσει πολλά και όμορφα πράγματα για να ζήσουμε μαζί με τους φίλους και την οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα θα πάμε θέατρο, θα ακούσουμε μουσική και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο πνεύμα των γιορτών!

Ένα εργαστήρι ζαχαροτεχνικής για μαμάδες και παιδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ολοένα περισσότερες γιορτινές εκδηλώσεις ανακοινώνονται. Μία ακόμη γλυκιά εκδήλωση είναι και αυτή που θα πραγματοποιηθεί στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Galactica Entertainment στη Λεμεσό.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 19.30 οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους θα περάσουν μία όμορφη και ξεχωριστή μέρα με τα παιδιά τους φτιάχνοντας εκεί δεντράκια της αγάπης (17:00-18:00. Reservations:96402311) και τα σπιτάκια της αγάπης (18:30-19:30. Reservations 99627651).

Η τιμή συμμετοχής είναι €30 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό σύνδεσμο FUNRAISING για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζει!

Το Moondog's κάνει και φέτος Christmas Party 

Το Moondog's Bar and Grill διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό παζαράκι "A very Merry Charity Party" και μας προσκαλεί να περάσουμε όμορφα κάνοντας και τις χριστουγεννιάτικές μας αγορές!

Στο χώρο του λοιπόν, επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα πουλούν γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά πολλά άλλα… όλα για καλό σκοπό!

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα αρχίσει στις 17:00. Στις 17:30 θα παρουσιαστείπαράσταση Κουκλοθέατρου: «Η επανάσταση των δοντιών» από την εθελοντική ομάδα «Κουκλοθέατρο στο… κουτί» (κόστος παράστασης €3), ενώ στις 19:00 ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΣΥΝ ΠΛΗΝ+-.

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των ειδών που θα διατεθούν και οι καθαρές εισπράξεις του Moondog's εκείνης της βραδιάς, καθώς και όλα τα έσοδα από την παράσταση κουκλοθέατρου θα δοθούν με πολλή αγάπη στα πιο κάτω:
- Φιλανθρωπικό ίδρυμα Ελπίδα για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία (https://www.facebook.com/idryma.elpida/)
- Σύνδεσμος γονέων και φίλων καρδιοπαθών παιδιών (https://www.facebook.com/PediheartCyprus/)
- Φιλανθρωπικό ίδρυμα Αγκαλιάζω (https://goo.gl/CYvH7G)
- Κυπριακός Σύνδεσμος Νόσου Huntington (https://goo.gl/sKBI9W)

Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, Θεατρο, τεχνη, μουσικη, χορός, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2295 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3604 s // Total time: 2.5899 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X