Η αποκάλυψη από Έλληνα παρουσιαστή: “Τα είχα τρία χρόνια με τη Δούκισσα Νομικού”


Η αποκάλυψη από Έλληνα παρουσιαστή: “Τα είχα τρία χρόνια με τη Δούκισσα Νομικού”

Πρόκειται για τον…

Ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού με την οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συνεργάζεται για την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Η κοπέλα σου δεν ζηλεύει που από φέτος ξεκίνησες να συνεργάζεσαι με τη Δούκισσα;

Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα ζηλεύει πάρα πολύ την κοπέλα μου. Αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Πόσες φορές πρέπει να της το πω; Δούκισσα, είμαι αλλού. Καταλαβαίνω ότι είμαι πειρασμός, αλλά λυπάμαι, Δούκισσα, η καρδιά μου ανήκει σε άλλη.

Ποια είναι η πιο "χοντρή" πλάκα που έχεις κάνει στη Δούκισσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Στα πλαίσια κάποιων δοκιμασιών που κάνω για την εκπομπή Fiasco που έχω στο Netwix.gr, έπρεπε να πάω, κατά τη διάρκεια ενός break στα γυρίσματα για το Όλα, με κρυφή κάμερα και να της κάνω ερωτική εξομολόγηση. Το βίντεο έχει πολλή πλάκα, αλλά νομίζω τελικά ότι η Δούκισσα δεν ψάρωσε καθόλου. Μάλλον αυτή μου έκανε την πλάκα…

Τι είναι αυτό που αγαπάς και τι αυτό που μισείς στη Δούκισσα Νομικού;

Πραγματικά, θα σου πω κάτι το οποίο είναι 100% αλήθεια. Η Δούκισσα είναι φοβερά ακομπλεξάριστο άτομο και έχει τρομερό χιούμορ! Προσπαθώ να την ψήσω να κάνουμε κάτι ιντερνετικό μαζί, το οποίο θα είναι χιουμοριστικό και ανατρεπτικό! Αυτό που μισώ πάνω της είναι τα μαλλιά της. Τη ζηλεύω για αυτά. Μακάρι να είχα εγώ αυτά τα μαλλιά! Θα έκανα πάταγο!

Θα μπορούσες να είσαι με μια γυναίκα σαν τη Δούκισσα;

Χα, γατάκι… μάλλον θα αγνοείς ότι με τη Δούκισσα ήμουν στο παρελθόν μαζί για τρία ολόκληρα χρόνια. Αυτή βέβαια δεν το ξέρει… Δεν θέλω, όμως, να πω περισσότερα.

Tags δουκισσα νομικου, φανης λαμπρόπουλος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2836 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7010 s // Total time: 2.9846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X