Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνο εσύ, που έχεις ίσια μαλλιά!


Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνο εσύ, που έχεις ίσια μαλλιά!

Eίσαι τυχερή, το ξέρεις;

Αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν ίσια μαλλιά τότε είσαι πολύ τυχερή, αφού οι επιλογές στα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις είναι αρκετά! Τα φυσικά ίσια μαλλιά, μπορείς να τα κάνεις ότι θες. Πάντα θα φαίνεσαι περιποιημένη, χωρίς καν να έχεις ακουμπήσει πιστολάκι.

Οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες, και κάπως έτσι δεν θα βαρεθείς ποτέ τα μαλλιά σου, αφού μπορείς να κάνεις τα πάντα πάνω στο κεφάλι σου! Από ίσια, μπορείς να τα κάνεις μπούκλες και φυσικά να επιχειρήσεις ότι πιάσιμο μπορείς να φανταστείς, αφού πάντα θα κάθονται χωρίς πολύ προσπάθεια. Αλογοουρές, πλεξούδες, κότσοι και αρκετά χτενίσματα, που για σένα που έχεις ίσια μαλλιά, είναι πολύ εύκολο να πετύχεις!

Αγαπημένη τάση για φέτος, που το είδαμε αρκετές φορές να πρωταγωνιστεί στα catwalks των fashion weeks, είναι το slick hairstyle. Αν λοιπόν είσαι από τα κορίτσια με ίσια μαλλιά, το μόνο που θα χρειαστείς είναι gel μαλλιών και λακ!

Ακόμα ένα hair trend για φέτος, είναι ο αυστηρός κότσος, πιασμένος πολύ χαμηλά, χωρίς να πετάει ούτε μια τρίχα! Θα χρειαστείς μόνο ένα λαστιχάκι και μια λακ…

Top knot, το έχουμε δει στις πιο stylish celebrities. Για τα κορίτσια που έχουν curly μαλλιά, δεν είναι το must τους. Αλλά εσύ που έχεις ίσια, εκμεταλλεύσου το!

Κάπως έτσι είσαι όταν ξυπνάς το πρωί. Τι θα χρειαστείς; Μόνο το πιο λαμπερό χαμόγελό σου!

Ponytail, δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό από τις κλασσικές ψηλές και αυστηρές αλογοουρές, ένα λαστιχάκι και λακ είναι τα must have σου…

Ψηλός κότσος, με λεπτομέρεια πλεξούδας από πίσω. Σκέψου μόνο να είχες σγουρά μαλλιά, άντε να βρεις άκρη εκεί πίσω…

Natural waves, αγαπημένο και ανέμελο. Λίγη ώρα με το ψαλίδι μαλλιών σου, είναι αρκετή!

Πηγή: followme.gr

Tags μαλλιά, ισια μαλλια, Ομορφια, χτενίσματα, hair, beauty, slick hairstyle


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0057 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0330 s // Total time: 0.0387 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X