10 υπέροχα πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα


10 υπέροχα πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα

Θέατρο, μουσική, τέχνη, φεστιβάλ, χορός και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο ΘΟΚ φιλοξενεί το Τ/κ Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Το έργο "Το σπίτι" της Αλιγέ Ουμμανέλ ανεβαίνει στις 22 και 23 Νοεμβρίου στη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ. Στο πλαίσιο του θεσμού "Ο ΘΟΚ Φιλοξενεί" και υπό την αιγίδα της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τον Πολιτισμό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του Τουρκοκυπριακού Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας (Lefkoşa Belediye Tiyatrosu) με το έργο «Το Σπίτι» σε σκηνοθεσία και συγγραφή της Αλιγέ Ουμμανέλ.

To Urban Trio συναντά τον τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο
Κάθε φορά που η τρομπέτα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου συναντά τους ήχους των Ανδρέα Ροδοσθένους, Γιώργου Μορφίτη και Στέλιου Ξυδιά, το αποτέλεσμα είναι μια συναυλία που ξεχειλίζει χρώματα και αναμνήσεις, με δυνατές συναισθηματικές στιγμές που ισορροπούν μεταξύ νοσταλγίας και πάθους. Με ένα προσωπικό ήχο και ένα ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης, οι τέσσερεις μουσικοί παρουσιάζουν τόσο κομμάτια του μπασίστα Αντρέα Ροδοσθένους όσο και συνθέσεις από τους προσωπικούς δίσκους του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου - κομμάτια που εξελίχθηκαν μέσα από τις πολύχρονες εμπειρίες και τις πολλαπλές επιρροές των μουσικών.
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, ANANAs 8Bit, Πάφος, 20.30-22.30. Πληρ. 26600126.

"Για λίγο φως" από το Θέατρο Ένα
Το Θέατρο Ένα παρουσιάζει το θεατρικό έργο "Για λίγο φως" του Μιχαλη Πιερη σε σκηνοθεσία Αντρέα Χριστοδουλίδη. Το έργο εντοπίζεται σ' εκείνη τη μεταιχμιακή χωροχρονική διάσταση όπου ο επάνω και ο κάτω κόσμος βρίσκονται σε μια διαλεκτική, όσο και εφιαλτική σχέση. Ο πεθαμένος πατέρας ενός Κύπριου της νεότερης γενιάς "ενοχλεί" τον γιο του (που μεγάλωσε μετά την εισβολή στην ελεύθερη Κύπρο) με συχνές επισκέψεις και με απαιτήσεις που αφορούν στο πατρογονικό του σπίτι αλλά και στο σπίτι που έκτισε με τη γυναίκα του και βρίσκεται στο κατεχόμενo τμήμα του νησιού.
Από την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, μέχρι και την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, το έργο θα παρουσιάζεται στη Λεμεσό, στο Θέατρο Ένα (Β΄ Δημοτική Αγορά) στις 20.30. Πληρ. 22348203. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, εκδηλωση, διασκεδαση, μουσικη, τεχνη, Θεατρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6611 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3597 s // Total time: 3.0208 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X