Δύο ταξίδια σε ένα: Κάντε στάση στο Κάταρ στις επομένες διακοπές


Δύο ταξίδια σε ένα: Κάντε στάση στο Κάταρ στις επομένες διακοπές

Νέα δωρεάν βίζα μετεπιβίβασης διαθέσιμη για επισκέπτες στη Ντόχα

Η Qatar Airways Holidays κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή σας με μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία και ξεναγήσεις

Εξερευνήστε τη Ντόχα, εκεί όπου η παράδοση συναντά το μοντέρνο

Ντόχα, Κατάρ – Το Qatar Airways Holidays, το τμήμα ταξιδιών αναψυχής της Qatar Airways, προσφέρει σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις επόμενες προγραμματισμένες διακοπές τους με στάση στη Ντόχα μέχρι και για τέσσερις μέρες. Η ευκαιρία αυτή δημιουργείται χάρη στη νέα βίζα μετεπιβίβασης που επιτρέπει σε επισκέπτες στη Ντόχα να διευρύνουν το ταξίδι τους χωρίς οποιαδήποτε αλλαγή στο συνολικό κόστος του εισιτηρίου.  

Το Discover Qatar (www.qatarairwaysholidays.com/discoverqatar), που υπάγεται στο τμήμα της Qatar Airways Holidays, προσφέρει online κρατήσεις με άμεση επιβεβαίωση για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως ξενοδοχεία, εκδρομές, μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ασφάλεια ταξιδιού.

Η Ντόχα, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς στον κόσμο, προσφέρει πλούσιες εμπειρίες ιδανικές για μια σύντομη στάση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Οι εκδρομές του Discover Qatar συμπεριλαμβάνουν σαφάρι στην έρημο μισής ή μίας μέρας, περιηγήσεις στην πόλη και στα αξιοθέατα, παραδοσιακές κρουαζιέρες με dhow (είδος ινδικού ιστιοφόρου), κορυφαίες επιλογές για ψώνια και φαγητό και πολλά άλλα. Έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι για τον καθένα, η Ντόχα είναι ένας τέλειος προορισμός για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής με το παγκοσμίου φήμης εμβληματικό Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, για τους πιο περιπετειώδεις με εκδρομές στις θάλασσες της ενδοχώρας και τους αμμόλοφους (Inland Sea and Singing Sand Dunes), για τους λάτριες της τέχνης με περιηγήσεις στο Αραβικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, στην Γκαλερί Al Riwaq ή στην έρημο Zekreet όπου βρίσκεται το γλυπτό West-East του Richard Serra, και για όσους αναζητούν πεντάστερες γαστρονομικές εμπειρίες σε εστιατόρια διακεκριμένα με Michelin Stars όπως το Nobu και το Hakkasan.

Οι κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του Discover Qatar συμπεριλαμβάνουν εκπτωτικά κουπόνια για σπα, γεύματα και άλλες δραστηριότητες, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρον τη νέα βίζα μετεπιβίβασης.

Η κυρία Theresa Janet Cissell, Country Manager Greece and Cyprus δήλωσε σχετικά: "Η Ντόχα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του παλιού με το καινούριο, του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Στην Qatar Airways, θέλουμε να σας ταξιδεύουμε σε νέα μέρη, και ακόμα και μια σύντομη στάση στην Ντόχα θα εμπλουτίσει το ταξίδι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε το Κατάρ, από τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία, εστιατόρια και μουσεία μέχρι τη συναρπαστική έρημο και τον Αραβικό Κόλπο. Οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν τη σύντομη αυτή στάση με ημερήσιες ή πολύ-ήμερες εμπειρίες που προσφέρονται μέσω των Qatar Airways Holidays και Discover Qatar. Καλούμε τους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία της ζεστής αραβικής φιλοξενίας που δεν θα βρουν αλλού."

Την 1η Νοεμβρίου 2016, τέθηκε σε ισχύ η νέα βίζα μετεπιβίβασης, που επιτρέπει στους επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω Ντόχας να παραμείνουν στο Κατάρ για μέχρι και τέσσερις μέρες. Η Qatar Airways προσάρμοσε τους ναύλους της για να παρέχει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για τις διαθέσιμες ημερομηνίες για καλύτερη αξιοποίηση τη νέας βίζας μετεπιβίβασης. Η νέα βίζα μετεπιβίβασης είναι διαθέσιμη μόνο για τους επιβάτες της Qatar Airways.

Οι πελάτες μπορούν να βρουν online μοναδικές ευκαιρίες στο Κατάρ σε ξενοδοχεία, εκδρομές, μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο, και να κάνουν κρατήσεις με άμεση επιβεβαίωση στο qatarairwaysholidays.com/discoverqatar.

Tags Ταξιδι, ντοχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4903 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3206 s // Total time: 2.8109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X