Φιλανθρωπικό γκαλά με τον Αντώνη Ρέμο για το Ίδρυμα "Σοφία" για τα παιδιά!


Φιλανθρωπικό γκαλά με τον Αντώνη Ρέμο για το Ίδρυμα "Σοφία" για τα παιδιά!

Στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα  σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά που τον διακρίνει καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές.

H RCB Bank παρουσιάζει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ένα φιλανθρωπικό γκαλά, υπό την αιγίδα του Προεδρικού ζεύγους, με τον Αντώνη Ρέμο στο Προεδρικό Μέγαρο  για το ίδρυμα "Σοφία" για τα παιδιά. Μια βραδιά κατά την οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει ένα  πρόγραμμα με τις πιο δυνατές του επιτυχίες, με τις πιο ιδιαίτερες και ευαίσθητες ερμηνείες του, που θα μας μαγέψουν για ακόμα μία φορά.

Όλα τα έσοδα  θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος "Σοφία" για τα Παιδιά και του προγράμματος του "Μαγειρεύω και Προσφέρω" που λειτουργεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας μεσημεριανό φαγητό σε 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία ανά την Κύπρο.

Τιμή εισιτηρίου με φαγητό και ποτό: €100 / Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 70 000 787.


                                  
 

Tags αντωνης ρεμος, διασκεδαση, μουσικη, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6681 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3620 s // Total time: 3.0301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X