Σάσα Μπάστα: Απαντάει για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Βαλεντίνο μετά τον χωρισμό!


Σάσα Μπάστα: Απαντάει για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Βαλεντίνο μετά τον χωρισμό!

Διαβάστε αναλυτικά

Όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών η σχέση της Σάσας Μπάστα και του Βαλεντίνο, έληξε μετά από πέντε χρόνια κοινής ζωής. Το ζευγάρι που έδειχνε απόλυτα αγαπημένο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του.

Πολλά γράφτηκαν για τον χωρισμό της με τον dj και παραγωγό. Αυτή την φορά όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, ξεκαθαρίζοντας τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

Πλέον δε μένουν μαζί, καθώς η Σάσα έφυγε από το σπίτι στη Βούλα και μετακόμισε στην Άνω Γλυφάδα. "Χώρισαν οι δρόμοι μας εδώ και έναν μήνα. Δεν έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω. Και δεν το λέω για να το πω. Είμαι απόλυτα ειλικρινής. Θέλω να είναι καλά. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και έχουμε κρατήσει καλή επαφή. Αυτό έχει σημασία", ανέφερε στην εφημερίδα Freddo.

Μάλιστα πήρε θέση για όσα γράφτηκαν περί τρίτου προσώπου. "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Συνεχίζουμε μαζί και δεν είμαστε εχθροί. Υπάρχει σεβασμός, αξιοπρέπεια και πέντε χρόνια σχέσης με πολύ όμορφες αναμνήσεις και πολλή αγάπη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ο Βαλεντίνο είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου".

Πηγή: peoplegreece.com

Tags σασα μπάστα, βαλεντινο, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0720 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2346 s // Total time: 2.3066 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X