Self Power Workshop

: Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση


Self Power Workshop

: Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση

Η Ενδυνάμωση σου στο ταξίδι της Ζωής σου. Μάθε τα δυνατά σου σημεία. Γέμισε με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Θα ήθελες να τονώσεις της αυτοπεποίθησή σου; Να γεμίσεις με θετική ενέργεια; Να μάθεις για ποιο λόγο κάνεις ότι κάνεις; Και φυσικά να περάσεις υπέροχα και να γνωρίσεις απίθανους ανθρώπους, σαν και εσένα;

Τότε το Self Power Workshop, Θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, είναι για σένα!

Σκοπός του Workshop

Ένα μοναδικό group coaching workshop, γεμάτο με μουσική και βιωματικά παιχνίδια, με περιορισμένες θέσεις το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους που θέλουν να επικεντρωθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Απαραίτητες προυποθέσεις

Να θέλεις να πάς την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο και να θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τον μόνο άνθρωπο που μπορείς να ελέγξεις.

Τι θα μάθεις:
• Ποιές είναι οι 10 βασικές σου αξίες;
• Πώς θα βρεις και θα αναπτύξεις τα δυνατά σου σημεία;
• Ποιά είναι τα καλύτερά σου και πώς μπορείς να ζεις κάθε ημέρα στα… καλύτερά σου;
• Ποιά είναι η μαγική σου φράση που σε παρακινεί καθημερινά;
• Πώς μπορείς να βρίσκεις λύσεις 
σε δύσκολα ερωτήματα σε 5 λεπτά;
• Πώς θα δημιουργήσεις τον πίνακά σου ώστε να σε εμπνέει και να σε γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση;


Γνώρισε ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο και στο τέλος του workshop, φύγε γεμάτος θετικότητα και ενέργεια έχοντας δημιουργήσει τον προσωπικό σου χάρτη ζωής


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10:30- 15:30

Δηλώσεις Συμμετοχής – Εισιτήρια Προσφοράς  μέσα από το: www.selfpowerworkshop.com

Λίγα λόγια για τους εισηγητές :

Τζιλ Δούκα

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Ομιλήτρια Διεθνούς φήμης, βραβευμένη και #1 bestselling Συγγραφέας και βραβευμένη Μέντορας επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι η συγγραφέας του βραβευμένου #1 bestselling Βραβευμένου βιβλίου:  “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι". Η Τζιλ Δούκα είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event (από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο. Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο. Μέσα από την www.jilldouka.com  υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α. Η Τζιλ Δούκα έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Νικόλας Ουρανός

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και βραβευμένος #1 bestselling Συγγραφέας. Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr . Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του  bestselling βιβλίου:  “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι" Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλάδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική. Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου. Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο". 

Tags Workshop

, ενεργεια, αυτοπεποίθηση, jill douka


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2175 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5289 s // Total time: 2.7464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X