5 τρόποι να αλλάξεις την ζωή σου


5 τρόποι να αλλάξεις την ζωή σου

Διαβάστε αναλυτικά 

Είναι ωραίο να αλλάζεις την ζωή σου και να ανακαλύπτεις ποιος ακριβώς είσαι. Η αλλαγή ακούγεται αδύνατη, δύσκολη και εκφοβιστική. Εδώ βρίσκονται 5 τρόποι για να αλλάξετε την ζωή σας σήμερα.

1. Σταματήστε κάτι που κάνετε: Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε κάτι είναι να αφήσετε πίσω ότι δεν σας ωφελεί και δεν το κάνετε επειδή το θέλετε. Για παράδειγμα μια δουλεία, μια σχέση.

2. Ξεκινάτε κάτι: Μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε που δεν έχετε ξανακάνει, ακόμη και αν δεν θα το ξανακάνετε μετά. Η ζωή σας είναι ένα πείραμα και το θέμα δεν είναι πόσα πειράματα θα πετύχετε αλλά το πόσες φορές θα πειραματιστείτε.

3. Σταματήστε να σκέφτεστε: Το μυαλό σας δεν είναι φίλος σας, είναι απλά σύμμαχος του σώματός σας. Κινήστε το σώμα σας και το μυαλό σας απλά θα ακολουθήσει.

4. Σκοτώστε την δικαιολογία σας:  “Δεν μπορώ να, γιατί..”, “Δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά”, “Φοβάμαι”, “Δεν ξέρω πως...”. Σταματήστε να μην τολμάτε να κάνετε πράγματα που θα θέλατε να κάνατε, αρπάξτε ευκαιρίες, σταματήστε δικαιολογίες και απαντήστε σε όλα ναι. 

5. Μην πιέζεις τον εαυτό σου: Αν συνεχίζεις να προσπαθείς, σταμάτα να το κάνεις τόσο σκληρά. Εάν στέλνετε συνεχώς για παράδειγμα βιογραφικά για δουλειά χωρίς αποτέλεσμα σταματήστε να στέλνετε. Αν δεν τα καταφέρνεις να σταθείς στο γεγονός ότι είσαι άνεργος, προσπάθησε να σκέφτεσαι τον εαυτό σου σαν αυτοαπασχολούμενο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αρκετά χρήματα, σταματήστε να προσπαθείτε γι' αυτό και απλά προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο. Αν τίποτα δεν δουλεύει απλά σταματήστε. Σηκώστε τα χέρια ψηλά, πάρτε για βόλτα τον σκύλο, κάντε γιόγκα, κάντε έρωτα, κοιμηθείτε για ώρες. Εκεί ακριβώς, σε αυτό το σημείο, θα έρθει και απάντηση για αυτό το κενό.

 

Tags υγεια, ΚΑΛΗ ΖΩΗ, συμβουλές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4751 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4523 s // Total time: 2.9273 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X