5 fashion tips για το χειμωνιάτικο shopping


5 fashion tips για το χειμωνιάτικο shopping

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες μέρες πριν τις εκπτώσεις, όλες μας αναρωτιόμαστε σε ποια items είναι καλό να επενδύσουμε, προκειμένου και να είμαστε εξοπλισμένες σωστά για τον χειμώνα, και αυτά που θα πάρουμε να φανούν χρήσιμα και να “βγάλουν τα λεφτά τους”. Αν και ακολουθεί σύντομα εκτενές shopping guide για τις επικείμενες προσφορές, δείτε 5 βασικούς κανόνες που προτείνουμε να θυμάστε:

1. Διαλέξτε ένα πολυχρηστικό κομμάτι, όπως τα chunky μάλλινα κασκόλ. Μπορούν να λειτουργήσουν είτε σαν κασκόλ, είτε σαν πασμίνα, ή σαν μία μορφή poncho.

2. Αν πρέπει να επενδύσετε σε ένα statement κομμάτι, προτιμήστε να είναι μία τσάντα ή κάποιο αξεσουάρ.

3. Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια είναι απαραίτητο για να βγάλετε τη σεζόν. Τα κλασικά μαύρα μποτάκια με μεσαίο τακούνι είναι η πιο safe επιλογή.

4. Για το πανωφόρι σκεφτείτε πρακτικά. Χρειάζεστε κάλυψη, ζεστασιά και στιλ. Καλύτερα να μείνετε μακριά από το λευκό, στραφείτε είτε στο all time classic μαύρο είτε σε μια πιο γκρι/μπλε απόχρωση.

5. Βάλτε στο παιχνίδι τα αξεσουάρ καθώς θα δώσουν ένα ωραίο twist στα winter looks σας. Καπέλα, εντυπωσιακά κοσμήματα ή ένα ωραίο clutch θα δώσουν μια chic νότα στο στιλ σας.

Πηγή: jenny.gr

Tags μόδα, TIPS, shopping, χειμωνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8878 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4181 s // Total time: 2.3059 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X