Vittorio Missoni: Αγνοείται το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε


Vittorio Missoni: Αγνοείται το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε

Δύσκολες ώρες για τον κόσμο της μόδας και συγκεκριμένα τον οίκο Missoni, καθώς ο επικεφαλής Vittorio Missoni αγνοείται μαζί με το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε από το πρωί της Παρασκευής.

Στο αεροσκάφος, εκτός από τον 58χρονο απόγονο της οικογένειας Missoni, επέβαινε και η σύζυγός του, Μαουρίτσια Καστιλιόνι, και ακόμα τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων ανήκουν στο πλήρωμα του αεροσκάφους. Το αεροπλάνο εξαφανίστηκε λίγο μετά την απογείωσή του από το θέρετρο Los Roques στη Βενεζουέλα, που βρίσκεται στα ανοιχτά του Καράκας.

Όπως μετέδωσαν τα ιταλικά Μέσα: "Εξαφανίστηκε την Παρασκευή. Διασώστες κάνουν έρευνες με ελικόπτερα και πλοία, αλλά ακόμη δεν έχουν τους έχουν εντοπίσει". Οι έρευνες συνεχίστηκαν και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, αλλά δεν απέδωσαν καρπούς.

Ο Vittorio Missoni είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του διάσημου ομώνυμου οίκου μόδας. Ο ίδιος και τα αδέλφια του, Luca και Angela, ανέλαβαν τον οίκο το 1996, που ίδρυσαν το 1953 οι γονείς τους, Ottavia "Tai" και Rosita Missoni. Επίσημος εκπρόσωπος του οίκου μίλησε στον ιταλικό Τύπο και ανακοίνωσε ότι η οικογένεια Missoni ειδοποιήθηκε για το απρόοπτο γεγονός και επιστρέφει εκτάκτως στην Ιταλία από τη Γαλλία, όπου βρισκόταν για διακοπές.

Tags Vittorio Missoni, αεροπλάνο, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2128 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3130 s // Total time: 2.5258 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X