Jolie – Pitt: Μάθετε το αστρονομικό ποσό που πούλησαν το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη!


Jolie – Pitt: Μάθετε το αστρονομικό ποσό που πούλησαν το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη!

Μοιράζουν την περιουσία τους

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η χολιγουντιανή σταρ, χωρίζουν και την περιουσία τους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουν προς πώληση τα σπίτια που στέγαζαν μέχρι πρότινος τον έρωτα τους. Η αρχή έγινε με το Château Miraval, το κτήμα 1.200 στρεμμάτων στο οποίο είχαν παντρευτεί, κάτω από άκρα μυστικότητα, το 2014. Η έκταση βρίσκεται στο χωριό Correns, στη Γαλλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μία πολυτελή έπαυλη και έναν αμπελώνα.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι, εμφιάλωνε εκεί τα δικά του κρασιά. "Το σπίτι έχει εκτιμηθεί και πρόκειται να βγει στην αγορά από μέρα σε μέρα", λέει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Magazine. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πούλησαν το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη. Το ακίνητο, σύμφωνα με έγγραφα τα οποία επικαλείται η USA Today, πουλήθηκε για 4,9 εκατ. δολάρια.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι το 2007, μετά από τον τυφώνα Κατρίνα, για 3,5 εκατ. δολάρια, μετά από την απόφαση του Pitt να δημιουργήσει ίδρυμα για την ενίσχυση της κατασκευής νέων σπιτιών σε περιοχή της Νέας Ορλεάνης. Πρόκειται για μία τριώροφη έπαυλη του 1830 με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, 710 τετραγωνικών μέτρων.

To σπίτι της Νέας Ορλεάνης αγοράστηκε από το ζευγάρι 3,5 εκατ. δολάρια και πωλήθηκε 4,9 εκατ. δολάρια

Το Château Miraval, το κτήμα 1.200 στρεμμάτων στο οποίο είχαν παντρευτεί και το οποίο έχει βγει ξανά στην αγορά για πώληση.

Πηγή: Protothema.gr

Tags Brad Pitt, Angelina Jolie, νεα ορλεανη, Σπιτι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3358 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4948 s // Total time: 3.8306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X