Χωρισμός για παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!


Χωρισμός για παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!

Πρόκειται για την…

Εκείνη στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και εκείνος γνωστός ναυπηγός. Οι δυο τους, μετά από έναν μεγάλο έρωτα, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και πλέον ο καθένας τραβάει τον δρόμο του.

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον αγαπημένο της Γιώργο Σαχάτ οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό προφανώς αντιμετώπιζε προβλήματα και σύμφωνα με τη real αποφάσισε να γράψει το τέλος στην ιστορία αγάπης του που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι δυο τους είχαν κάνει δημόσια εμφάνιση το καλοκαίρι αλλά από τότε δεν είχαν ξαναεμφανιστεί μαζί σε εκδηλώσεις ή καλέσματα όπως μας είχαν συνηθίσει. Αντιθέτως, η δημοσιογράφος πρόσφατα έκανε δημόσια εμφάνιση μόνη της προκαλώντας την περιέργεια εκείνων που γνώριζαν για τη σχέση της. Τελικά, οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις για το ζευγάρι βγήκαν αληθινές αφού πλέον δεν είναι μαζί.

"Η Εύη χώρισε εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν έχει χάσει την διάθεση της. Είναι πολύ καλά γιατί ήταν μια συνειδητή απόφαση και από τους δύο να δώσουν τέλος στην σχέση τους", λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στην Real… Ο λόγος που χώρισαν ήταν τα συνεχόμενα ταξίδια του Γιώργου, λόγω της δουλειάς του… Αυτό έφερε την απομάκρυνση στο ζευγάρι και την φθορά! Έτσι η σχέση τελείωσε…

Πηγή: gossip-tv.gr

Tags ευη φραγκακη, αντ1, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 7.2008 s (228 Queries.) // Parse time: 0.8006 s // Total time: 8.0014 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X