Η συλλογή Twin-Set Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 στη Volt2Eleven!


Η συλλογή Twin-Set Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 στη Volt2Eleven!

Δείτε δημιουργίες

Η Simona Barbieri με την Twin-Set παρουσιάζει μια καινοτόμα και δελεαστική σχεδιαστική κομψότητα, με μια συλλογή που συνδυάζει την υψηλή ραπτική με το καθημερινό casual-chic αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα, 2016/17. Μια συναρπαστική μείξη του παρελθόντος με το παρόν, γεννιέται από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και περίτεχνες αντιθέσεις σε υφή. Τα πλεκτά είναι η αφετηρία για το σχεδιασμό και τα καινοτόμα νέα στυλ σε συνδυασμό με δομημένα outwear και midi φούστες.

Το μαύρο είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της σεζόν, πάντα συνοδευόμενο από τον άλλον του εαυτό, αυτή τη φορά σε μια νέα απόχρωση του λευκού της κιμωλίας. Υψηλή ραπτική με μια ροκ απόκλιση για τις λεπτομέρειες: καρφάκια, χάντρες, σέξι, διάφανα υφάσματα και αρκετό γυμνό πόδι προσθέτουν μια ελαφριά διασκεδαστική νότα στις διάφορες περιπτώσεις. Το διάφανο φόρεμα με καρφάκια, με μια μαύρη ζακέτα και gesso ριγέ παντελόνι δημιουργούν ένα πολύπλευρο και σαγηνευτικό look.

Τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις δημιουργούν φρέσκα, ζωντανά looks, όπως το μαύρο - καμηλό παλτό με στρώσεις jersey-over-dress και τελείωμα με το κασκόλ, αναμειγνύοντας τόνους που ζεσταίνουν τις κρύες μέρες. Καθ’ όλη την περιήγηση στη συλλογή, παρατηρεί κανείς ότι διαχέεται παντού ο νέος συνδυασμός των ζεστών τόνων με το κίτρινο του χρυσού, μια έντονα πλούσια και βαθιά απόχρωση για ένα σύγχρονο αλλά υψηλής ραπτικής look.

Αφαιρώντας το καμηλό αλλά κρατώντας τα κίτρινα και τα μαύρα, έχουμε ένα ακόμα πιο τολμηρό, σκούρο look, με αραιά πλεκτά και ρίγες. To μάξι μπουφάν με animal print ενσαρκώνει την όλη ιδέα. Φορέστε το με το φόρεμα να ξετρυπώνει από κάτω και το γούνινο γιακά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2778 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5083 s // Total time: 2.7861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X