14 πράγματα να κάνεις στην πόλη αυτήν την εβδομάδα


14 πράγματα να κάνεις στην πόλη αυτήν την εβδομάδα

Φτιάξε πρόγραμμα

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη είναι εδώ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να βγούμε, να δούμε και να ακούσουμε αυτές τις μέρες!

Μην ξεχνάς κιόλας ότι η αργίας της Παρασεκυής 28 Οκτωβρίου μάς δίνει ακόμα περισσότερους λόγους για έξοδο, διασκέδαση και ξενύχτι!

ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Frankestein - NT Live

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire), στο έργο πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch (12 Years A Slave, Star Trek: Into Darkness) και Jonny Lee Miller (Trainspotting, Mansfield Park), εναλλάσσοντας τους ρόλους του Βίκτορ Φράνκεσταϊν και του δημιουργήματός του.
Νέο κτίριο Θεάτρου ΘΟΚ, 20.30. Τιμές Εισιτηρίων: €10 & €6 (άνεργοι, συνταξιούχοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου και άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας). Υπότιτλοι στην ελληνική και τουρκική. Εισιτήρια/Πληροφορίες: Ταμείο ΘΟΚ, 7777 27 17.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους απαράμιλλους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τραγούδησε και τραγουδάει ό,τι στην ζωή μας είναι αγάπη & έρωτας, ό,τι είναι πόνος, ό,τι οργή και καταγγελία.
Σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχουν: αφενός o εξαίρετος Νικόλας Φιλήτας (μέλος του συγκροτήματος "PROSPECTUS") ο οποίος με την ιδιαίτερη χροιά και το μυστήριο της φωνής του, συναρπάζει & ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια κι αφετέρου o εκθαμβωτικός Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser ο οποίος με άποψη και ανησυχία, με απίστευτη καθαρότητα στο μουσικό του λόγο, εντυπωσιάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνον...
Τρίτη 25 Οκτωβρίου, Savino Live, Λάρνακα, 21.00. Πληροφορίες: 99860304 / 99426011
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25373763.
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, Άνω Πόλις, Πάφος, 22.30. Πληρ. 77772055.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γιώργος Τσαλίκης

Ο μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στις 26 Οκτωβρίου στις Ρωγμές στην Λεμεσό για μοναδική βραδιά. Μαζί του η Άννα Ηρακλέους.
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, Μουσική Σκηνή Ρωγμές, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25341010.

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης Apollon

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Apollon, τώρα περιλαμβάνει μουσική δωματίου, εκθέσεις τέχνης και μουσική τζαζ/κλασική ροκ, και έχει μετονομαστεί σε Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης Apollon. Το Φεστιβάλ ξεκινάει με ένα Βράδυ Σονάτας στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία και έπειτα συνεχίζεται για τρία βράδια στο Ξενοδοχείο Annabelle με μία διεθνή ομάδα διακεκριμένων μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των βιολιστών Tamsin Waley-Cohen, Katharine Gowers, Wolfgang Schroder, του βιολιστή Krzysztof Chorzelski, του τσελίστα Guy Johnston και του πιανίστα Charles Owen. Το τελευταίο βράδυ στις 29 Οκτωβρίου, έχει πιο ανάλαφρες νότες με το Κουαρτέτο PapaGeorgio, όπου η κλασική ροκ συναντά την τζαζ με την τραγουδίστρια Sarah Fenwick. Η συναυλία θα επαναληφθεί το επόμενο βράδυ στον χώρο εκδηλώσεων Μακεδονίτισσα στην Λευκωσία, όπου θα προσφέρονται κρασί και καναπεδάκια.
Βρες το λεπτομερές πρόγραμμα για κάθε βράδυ υπό την κατηγορία Φεστιβάλ στο www.apollonconnections.com. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.
 

Tags διασκεδαση, μουσικη, συναυλια, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3061 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3854 s // Total time: 2.6916 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X