Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο και Παυλίδου!


Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο και Παυλίδου!

Δείτε τις εικόνες τους

Μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου να ανακοίνωσαν μόλις εχθές την απόφασή τους να χωρίσουν μέσω του κυριακάτικου Τύπου, όμως η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους για πάνω από 6 μήνες! Ο Χρήστος και η Σοφία ήταν παντρεμένοι για πάνω από 12 χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει οι φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί! Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε ξαναγραφτεί στον Τύπο ότι πλέον το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Τότε με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Χρήστος Φερεντίνος διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να χωρίζει με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr o  Χρήστος Φερεντίνος μοιραζόταν την καρδιά του με μία κοπέλα που το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς δίπλα του!

Η συγκεκριμένη που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μια εξαιρετικά συμπαθητική κοπέλα που μάλιστα θα έλεγε κάποιος ότι μοιάζει και λίγο στα χρώματα με την Σοφία Παυλίδου…Καμία σχέση όμως! Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Η μεν Σοφία είναι δοσμένη στην καριέρα της, ενώ η άλλη κοπέλα απέχει από τη showbiz γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο.

Οι φωτογραφίες ήταν στην κατοχή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας από το καλοκαίρι, ωστόσο, τώρα που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, δημοσιοποιήθηκε το φωτογραφικό υλικό που πραγματικά δείχνει έναν Χρήστο Φερεντίνο με την σύντροφό του χαλαρό, χαρούμενο και ανέμελο…

Όπως βλέπετε και μόνοι σας, ο γνωστός παρουσιαστής σε διακοπές με τη νέα του σύντροφο δείχνει απίστευτα χαλαρός και ευδιάθετος. Ο ίδιος ενώ βρίσκεται σε δημόσια χώρο δεν αντιστέκεται στο να αγκαλιάσει ή να φιλήσει την αγαπημένη του…

 

Tags χρηστος φερεντινος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9674 s (248 Queries.) // Parse time: 1.0929 s // Total time: 4.0602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X