Το POP της Stella McCartney!


Το POP της Stella McCartney!

Ένα άρωμα τολμηρό, αυθεντικό και αλαζονικό

Το POP είναι φωτεινό, μοντέρνο και αλαζονικό. Μια μοναδική αίσθηση που συνδυάζει τη ζωντανή λουλουδένια μυρωδιά του tuberose και του σανταλόξυλου, εκφράζοντας έτσι την πολύπλευρη νέα γενιά των ειδώλων της Stella McCartney.


Το POP δίνει μια νέα ερμηνεία στο tuberose, που επιλέχθηκε για το τολμηρό του άρωμα, δίνοντας έμφαση στη λαμπερή και ζωντανή λουλουδένια μυρωδιά. Αυτή η πρωτόγνωρη ζωντάνια ισορροπεί με το σανταλόξυλο: ο απρόσμενος συνδυασμός των λουλουδένιων και ξύλινων νότων έχει ως αποτέλεσμα ένα γυναικείο άρωμα που αναμφισβήτητα κάνει τη διαφορά.

Μετά από τη συνεχή προσπάθεια της μάρκας να βρει βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις και να αποφύγει τις παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος bio-mimicry για τη δημιουργία του αρώματος POP. Σε σύγκριση με την κλασική μέθοδο εξαγωγής αιθέριου ελαίου από λουλούδια, η μέθοδος bio-mimicry επικεντρώνεται πλήρως στο στάδιο της ανθοφορίας των λουλουδιών, έτσι που τελικά προσφέρεται μια καλύτερη ποιότητα στο άρωμα, δίνοντας στο άρωμα POP τέλεια ζωντάνια και λάμψη. Τα μπουμπούκια tuberose, παρά το δυνατό τους άρωμα, έχουν μικρή περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο - χρειάζονται 3,600 λουλούδια για να εξαχθεί ένα γραμμάριο ελαίου. Το σανταλόξυλο χρειάζεται 25 χρόνια για να ωριμάσει, και σε συνδυασμό με την ψηλή ζήτηση του ελαίου του, είναι είδος προς εξαφάνιση. Κατά συνέπεια η τεχνολογία biomimicry αποτρέπει τις εντατικές διαδικασίες για την εξαγωγή αιθέριου ελαίου από λουλούδια tuberose, και προστατεύει ένα δέντρο σανταλόξυλου για κάθε 2,500 μπουκάλια παρασκευασμένου αρώματος. 

Δειτε εδώ το βιντεο...

 

 

Tags Stella McCartney POP, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7694 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3258 s // Total time: 3.0952 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X