Hovig: Το πρώτο του μήνυμα για την Eurovision!


Hovig: Το πρώτο του μήνυμα για την Eurovision!

Διαβάστε αναλυτικά

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, ο Hovig θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision  που θα πραγματοποιηθεί το 2017, στο Κίεβο.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση από το κρατικό μας κανάλι, πόσταρε στο facebook το εξής: “Ναι! Ήταν η απάντησή μου όταν το ΡΙΚ με πλησίασε και με ρώτησε για τη Eurovision. Φέτος, θα δουλέψω πολύ σκληρά, μέρα και νύχτα, προκειμένου να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το Κίεβο. Η Κύπρος είναι ένα διαφορετικό και ζεστό νησί. Η διαφορετικότητα υπάρχει στις ιδέες μας, στη μουσική μας, στους ανθρώπους. Το μικρό μας νησί είναι γεμάτο από υπέροχους και ταλαντούχους ανθρώπους  με μεσογειακό ταμπεραμέντο. Είναι τιμή για εμένα να εκπροσωπώ όλους αυτούς. Είναι πολύ συναρπαστική ευθύνη. Η Eurovision συμβαίνει και θα είναι διασκεδαστική. Ας το κάνουμε. Hovig”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύνθεση του τραγουδιού έχει ανατεθεί στον Σουηδό συνθέτη, Thomas G: Son και θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Tags hovig, eurovision 2017, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5694 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4412 s // Total time: 3.0107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X