Νέα κολεξιόν Andreotti με εκπτώσεις μέχρι και 50%, το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου!


Νέα κολεξιόν Andreotti με εκπτώσεις μέχρι και 50%, το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου!

Η προσιτή πολυτέλεια στο σπίτι έχει όνομα Andreotti

Για ακόμη μια φορά, τα έπιπλα Andreotti σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τον χώρο σας πιο ζεστό και εντυπωσιακό με επιλογές από τη νέα χειμερινή κολεξιόν 2016. Μοναδικά έπιπλα για κάθε γούστο σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ανανεώνουν τον χώρο σας και προσθέτουν στο σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο σας πολυτελείς πινελιές ομορφιάς.

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου και ανακαλύψτε όλα όσα θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίσει αυτό τον χειμώνα. Γνωρίστε τη νέα μας κολεξιόν με μοναδικές, γουστόζικες επιλογές επίπλων και παράλληλα επωφεληθείτε προσφορών μέχρι και 50%.

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις διακόσμησης, ανάλογα με το δικό σας γούστο, προϋπολογισμό και σπίτι. Μη χάσετε την ευκαιρία για άνεση, χαλάρωση και ομορφιά με εκπτώσεις μέχρι και 50% από τα έπιπλα Andreotti, μόνο την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 4-6 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το κατάστημα θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 7 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.andreotti.com.cy και τη σελίδα στο  Facebook Andreotti Furniture Cyprus.

Tags Andreotti, επιπλα, Design


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6533 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4971 s // Total time: 3.1504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X