Μαρία Κορινθίου: Μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεσπά on camera!


Μαρία Κορινθίου: Μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεσπά on camera!

Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Boeing-Boeing, που ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο. Εκεί λοιπόν βρέθηκε η κάμερα του Πρω1νό και η ηθοποιός μίλησε για όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος της.

Σχετικά με μία ανάρτησή της στο πρόσφατο παρελθόν, διευκρίνισε πως ήθελε να δηλώσει να κάνει ο καθένας τη δουλειά του όπως νομίζει. Εκτός αυτού επεσήμανε πως δεν έκανε καμία δήλωση ή συνέντευξη, απλά μίλησε σε δημοσιογράφους φίλους του χώρου και οι δηλώσεις της μεγιστοποιήθηκαν.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε και για ορισμένα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως βρέθηκε στο νοσοκομείο και παραλιγο να πάθει… εγκεφαλικό.

Η Μαρία Κορινθίου αφού γέλασε με όσα έχουν γραφτεί, ξεκαθάρισε: "Όντως πήγα νοσοκομείο. Δεν βρέθηκα για αυτό το λόγο. Ξύπνησα μία μέρα με πονοκέφαλο, όπου μέχρι το μεσημέρι είχε γίνει έντονη ημικρανία. Τρέμουλο, ρίγος, τάσεις εμετού, τάσεις λιποθυμίας… Είχε μουδιάσει όλο μου το στόμα, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ο Γιάννης με πήρε σηκωτή και μου λέει “Φύγαμε, πάμε νοσοκομείο”. Επειδή κάναμε όλες τις εξετάσεις βγήκε ότι ήταν από το στρες. Υπερκόπωση ουσιαστικά".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags μαρία κορινθίου, υγεια, πρόβλημα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3998 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2207 s // Total time: 2.6205 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X