Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα επικοινωνία του La Nuit Trésor στη Μαδρίτη


Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα επικοινωνία του La Nuit Trésor στη Μαδρίτη

Η ηθοποιός και πρέσβειρα της Lancôme Penélope Cruz παραβρέθηκε στο δείπνο λανσαρίσματος και τη προβολή του νέου φιλμ

Ήταν ένα "φιλικό δείπνο" αναφέρει η Ana Jaureguízar, Γενική Διευθύντρια της Lancôme Ισπανίας, που φιλοξένησε τον Françoise Lehmann, Γενικό Διευθυντή της Lancôme Παγκόσμιος, καθώς και διευθυντές κορυφαίων περιοδικών της Ισπανίας. Στη λίστα των καλεσμένων συμπεριλαμβανόταν Ισπανοί influencers όπως η Lovely Pepa και η My Peeptoes, η Camila Coelho από την Βραζιλία και οι ηθοποιοί Rossy de Palma, Loles León, Bibiana Fernández and Hiba Abouk.  Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Jon Kortajarena παρευρέθηκε και αυτό στην εκδήλωση μαζί με άλλους celebrities όπως τους τραγουδιστές Alaska and Mario Vaquerizo και τον συγγραφέα Boris Izaguirre. Την λίστα των καλεσμένων ολοκλήρωναν η Encarna και η Mónica, η μητέρα και η αδελφή της Penélope Cruz, και ο Nico Bustos, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους φωτογράφους τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό, ο οποίος έχει φωτογραφίσει και την Penélope πολλαπλές φορές.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την προβολή της νέας διαφημιστικής ταινίας για το La Nuit Trésor πριν από το δείπνο στο εστιατόριο Cebo στο Urban Hotel στη Μαδρίτη. Αυτό το άρωμα επαναφέρει τρυφερές μνήμες στην Penélope, για την επανέκδοση του, μιλά για την αγάπη στην πραγματική της μορφή - αυτό που είναι διαχρονικό. Είναι λίγο περίεργο, λοιπόν, που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το hashtag είναι #Gameoflove. "Το παν για το La Nuit Trésor είναι η αιώνια αγάπη που ποτέ δεν χάνει την λάμψη της. Για να αφηγηθούμε αυτή την ιστορία σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια, για άλλη μια φορά στραφήκαμε στην Penélope Cruz," λέει η Ana Jaureguízar. Η προσωπική της σχέση με αυτό το άρωμα, την καθιστά την τέλεια επιλογή. "Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν την μακροχρόνια σχέση που έχω  με αυτό το άρωμα ", είπε η Penélope στους επισκέπτες. "Όταν ήμουν 13 χρόνων, είδα την καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Isabella Rossellini, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Peter Lindbergh. Ήμουν τόσο γοητευμένη από την Isabella,  που παρακαλούσα τους γονείς μου να μου πάρουν σαν δώρο το άρωμα αυτό. Από τότε, το έχω φορέσει περισσότερο από κάθε άλλο, και συνδέεται στενά με πολλές υπέροχες αναμνήσεις μου. Όταν ενημερώθηκα ότι θα είμαι η νέα πρέσβειρα του La Nuit Trésor, ήταν σαν να ζω ένα παραμύθι".

Ο makeup artist Pablo Iglesias που δημιούργησε το look της Penélope αναφέρει. "Για να ενισχύσω τα χαρακτηριστικά της με τέλειο τρόπο, εφάρμοσα την απόχρωση 03 του La Base Pro Hydra Glow foundation, Teint Idole, την απόχρωση 01 της Poudre Majeur Excellence, την απόχρωση 04 του Belle de Teint και το Blush Subtil χρησιμοποιώντας την απόχρωση 011". "Για να δημιουργήσω το μυστηριώδες βλέμμα, επέλεξα την Hypnôse Palette D02, και έδωσα ένταση στο βλέμμα με τα Crayon Khol Noir, Grandiôse Liner Noir, Grandiôse Noir mascara και την καφέ απόχρωση του Sourcils Styler. Για τα χείλη, εφάρμοσα το L'Absolu Rouge Poême Matte και τόνισα με το Juicy Shaker και συγκεκριμένα την απόχρωση 142. Για να τελειώσω το look, πρόσθεσα μερικές σταγόνες του La Nuit Trésor στο λαιμό".

Tags lancome, Ομορφια, beauty, Penelope Cruz, La Nuit Trésor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8150 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3226 s // Total time: 2.1376 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X