Η νέα λουλουδάτη συλλογή της, Rosa Absolute από την Molton Brown


Η νέα λουλουδάτη συλλογή της, Rosa Absolute από την Molton Brown

ROSA ABSOLUTE
Η Molton Brown, οι ειδικοί στην αρωματοποιία από το Λονδίνο, αποκαλύπτει την εντυπωσιακή νέα λουλουδάτη συλλογή της, Rosa Absolute. Ένα σαγηνευτικά αισθησιακό, κλασσικό Ιταλικό κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο εκχυλίζεται στην πιο αγνή και πιο συμπυκνωμένη του μορφή.
Η νέα συλλογή εμπνέεται από την αρχαία ιταλική παράδοση του «sub rosa» («κάτω από το τριαντάφυλλο») θέλοντας να εκφράσει τη μυστικότητα, κατά την οποία ζωγράφιζαν τριαντάφυλλα στις οροφές των αιθουσών δεξιώσεων, υπενθυμίζοντας σε όλους πως όσα λόγια ανταλλάσσονταν εκεί έπρεπε να παραμείνουν εμπιστευτικά.
«Το Rosa Absolute κρύβει τα μυστικά ενός σκοτεινού, πολυτελούς, κόκκινου τριαντάφυλλου», περιγράφει η δημιουργός Nathalie Koobus, του Fragrances Essentielles. «Φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και φράουλα δημιουργούν μια πλούσια κόκκινη απόχρωση, που τονίζεται από κόκκινα μούρα, κανέλλα και γαρίφαλο. Μεθυστικό εκχύλισμα τριαντάφυλλου και φύλλα βιολέτας ξεδιπλώνονται σε μία αρμονία από ξύλο κέδρου, πατσουλί και σανδαλόξυλο. Έντονα σαγηνευτικό και γεμάτο χλιδή».
Για να υμνήσει αυτό το γεμάτο πάθος άρωμα, η Molton Brown, επίσημος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης σώματος της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσιάζει με υπερηφάνεια για πρώτη φορά στα μπουκάλια της συλλογής, το σύμβολο του Royal Arms. Χρησιμοποιώντας γυαλιστερό ασημένιο χρώμα, μετατρέπει αυτή τη συλλογή σε μία αληθινά πολυτελή απόλαυση των αισθήσεων.
Η MOLTON BROWN διατίθεται στην Κύπρο αποκλειστικά από τον Όμιλο Folli Follie Group.

Tags molton brown, rosa absolute, molton brown rosa absolute, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9160 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3560 s // Total time: 2.2720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X