Δες εδώ πώς να κάνεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!


Δες εδώ πώς να κάνεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Ακόμα και αν στο παρελθόν τα έχεις βγάλει αρκετά, υπάρχει τρόπος να τα φτιάξεις σωστά!

Τα φρύδια, είναι ένα σημείο του προσώπου μας, που πρέπει να είμαστε άκρως προσεκτικές, και αυτό γιατί καθορίζουν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, το βλέμμα μας. Ένα ωραίο και καλοσχηματισμένο φρύδι, θα δείξει τα μάτια σου πολύ πιο έντονα και εντυπωσιακά! Ακόμα και αν στο παρελθόν, τα έχεις κακομεταχειριστεί, μπορείς να τα φτιάξεις με ένα βουρτσάκι φρυδιών, μολύβι ή σκιά για φρύδια και ένα διάφανο τζελ για την σταθεροποίηση των φρυδιών σου!

Αρχικά βρίσκεις το σωστό σχήμα

Τοποθέτησε κάθετα ένα μολύβι στα πλαϊνά της μύτης και βρες το σημείο από όπου θα ξεκινάει το φρύδι σου. Στη συνέχεια, τοποθέτησε  το μολύβι πλάγια, έτσι ώστε το κάτω μέρος του να ακουμπάει το πλαϊνό της μύτης (στη βάση της) και την εξωτερική γωνία του ματιού. Το σημείο όπου καταλήγει το μολύβι είναι το τέλος του τόξου.

Στην συνέχεια σχεδιάζεις την καμπύλη

Κράτα το μολύβι κάθετα και το τοποθέτησε στο ύψος της άκρης της ίριδας του ματιού. Το σημείο που το μολύβι τέμνει το φυσικό φρύδι καθορίζει το ανώτατο σημείο της καμπύλης του φρυδιού που πρέπει να σχηματίσεις.  

Μετά καθόρισε το πάχος

Με το βουρτσάκι χτένισε προς τα πάνω τα φρύδια και κόψε με ένα ψαλιδάκι μόνο όσες μακριές ή ατίθασες τρίχες  εξέχουν από το περίγραμμά τους.

Ξεκινάμε να σχεδιάζουμε τα φρύδια

Αφού έχεις καθορίσει το ιδανικό σχήμα των φρυδιών, γέμισε τα κενά και τελειοποίησε. Τέλος πέρασε στα φρύδια σου το ιδικό τζελ σταθεροποίησης για να διατηρηθεί σταθερό το σχήμα τους!

Πηγή: followme.gr

Tags beauty, brow, φρυδια, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6009 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3980 s // Total time: 2.9989 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X