Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές της επεμβάσεις!


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές της επεμβάσεις!

Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν αποκλειστικά στην οικογένειά της και έτσι εκείνη φροντίζει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις εκτός σπιτιού προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη αλλά και με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ο φακός του youweekly.gr "τσάκωσε" σε μια ανέμελη φθινοπωρινή βόλτα της στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς την ώρα που οι μικρές της "πριγκίπισσες" ήταν παραδομένες στην αγκαλιά του Μορφέα και αφού μόλις είχε μπει στο αγαπημένο της κομμωτήριο για να ανανεώσει την ψυχολογία της.

"Ήταν πολύ ευγενική με τον κόσμο και μου έκανε εντύπωση ότι μιλούσε αρκετή ώρα με όποιον την πλησίαζε για να της εκφράσει τη συμπάθεια και την αγάπη του. Επίσης έχει μια άγρια, φυσική ομορφιά που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες παρουσιάστριες… Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της", αποκαλύπτει στο youweekly.gr άνθρωπος που τη συνάντησε από κοντά. Πάντως η οικοδέσποινα του 'Happy Day' στον ALPHA μπορεί ακόμα να μην έχει επισκεφθεί το ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού για να διορθώσει κάτι στην εμφάνισή της, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

"Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, είναι από τα θέματα που συζητάω συχνά με τις φίλες μου…", έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Tags σταματινα τσιμτσιλη, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9701 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3469 s // Total time: 2.3170 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X