Uppercut Fight Night powered by Super FM


Uppercut Fight Night powered by Super FM

Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου στο Lemon Park

Το Σωματείο "Uppercut Team" διοργανώνει αγώνες Thaiboxing / Kickboxing / Boxing, την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου στο Lemon Park Λευκωσίας.  

Η όλη διοργάνωση είναι διεθνής και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και συγγενών του Γενικού Νοσοκομείου (Ε.ΛΑ ΖΩ). Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και δύο ζώνες για National Title της διεθνούς Ομοσπονδίας W.K.N., όπου οι νικητές θα πάρουν επαγγελματική κάρτα αγώνων, ως επίσης και διεθνής αναμετρήσεις στο Pro/am Boxing μεταξύ Αγγλίας - Ρουμανίας-Ελλάδας-Κύπρου. Μεταξύ των διεθνών προσκεκλημένων θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKN κ.Stephan Cabrera, όπου θα επιβλέψει τους αγώνες τίτλου και θα δώσει ευκαιρία για διεθνή καριέρα στο εξωτερικό. Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου από τις 13.50 μέχρι τις 15.00 στο Mall of Cyprus θα γίνει παρουσίαση αθλητών και επίσημη ζύγιση. Οι πόρτες ανοίγουν στο Lemon Park 18:00 και έναρξη των αγώνων είναι 18.30. 

Οι αγώνες θα τελούν υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Μ. και του Κ.Ο.Α. και εντάσσονται στο πρόγραμμα διεθνών συναντήσεων του Σωματείου "Uppercut Team". Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Super FM.
 

Tags Uppercut Fight Night, super fm, go out, εκδηλωση, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8138 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3338 s // Total time: 2.1476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X