13 events που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα!


13 events που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα!

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο από τη Δευτέρα 17 μέχρι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Τα θέατρα σχήματα κάνουν πρεμιέρες, τα φεστιβάλ του φθινοπώρου ετοιμάζονται και εμείς φτιάχνουμε πρόγραμμα για να περάσουμε και την τρίτη του Οκτώβρη, καλά.

Θέατρο, μουσική, προβολές ταινιών, φεστιβάλ και πολλά άλλα μας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. Σημείωσε τις ημερομηνίες!

ΔΕΥΤΕΡΑ

"Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί" των αδερφών Κοέν
Ένα ασπρόμαυρο αριστούργημα που ισορροπεί ανάμεσα στην δύναμη της εξωτερικής δράσης και την ένταση μιας αόρατης κίνησης εσωτερικών γεγονότων και συγκινήσεων είναι η ταινία "Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί" των αδερφών Κοέν. Με τον εξαιρετικό Μπίλυ Μπομπ Θόρτον στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του. H ταινία πραγματεύεται τον άνθρωπο που βρίσκεται χαμένος μέσα στην ίδια τη ζωή του. Ενας κουρέας που είχε το όραμα να γίνει κάτι άλλο αρπάζει την τελευταία ευκαιρία της ζωής του για να καταφέρει να γίνει στεγνοκαθαριστής και μπλέκει σε έναν απίστευτο κυκεώνα λαθών και παρεξηγήσεων με παρονομαστή τους το έγκλημα.
κινηματογράφος Ρίο 3, Λεμεσός, 20.15. Πληρ. 25871410.


18 Αφηγήσεις γυναικών
Ένα από τα τελευταία έργα της ποιήτριας, ζωγράφου και συγγραφέα Νίκης Μαραγκού (1948-2013), μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία επί σκηνής ο Αιμίλιος Χαραλαμπίδης. Οι "18 Αφηγήσεις" είναι ένα βιβλίο στο οποίο η Νίκη Μαραγκού είχε καταγράψει ιστορίες γυναικών όπως προέκυψαν από συνεντεύξεις αλλά και με τη συνδρομή της συγγραφέα, που μεσολάβησε να τις συλλέξει και να τις επεξεργαστεί σε γραπτά κείμενα. Τις ιστορίες που μεταφέρονται από τις σελίδες του βιβλίου της Νίκης Μαραγκού, ζωντανεύουν στο θεατρικό πάλκο οι ηθοποιοί Λένια Σορόκου, Πόπη Αβραάμ, Έλενα Δημητρίου, Άννα Γιαγκιώζη και Μυρσίνη Χριστοδούλου.
Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, Λευκωσία, 18.00. Πληρ. 99519771. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, εκδηλωση, Θεατρο, μουσικη, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1645 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3379 s // Total time: 2.5024 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X