Πύρρος Δήμας: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση!


Πύρρος Δήμας: Η περιπέτεια με τον καρκίνο και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Τι συνέβη;

Ο Πύρρος Δήμας έχει αγαπηθεί όσο λίγοι αθλητές στην χώρα μας. Ήταν αυτός που μας έκανε πολλές φορές εθνικά υπερήφανους με τις επιτυχίες του σε Ολυμπιάδες αλλά και Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή, ο Ολυμπιονίκης μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του. Η Αναστασία, που ήταν πάντα δίπλα στο πλευρό του Πύρρου έδωσε τη μάχη της και όπως φαίνεται βγήκε νικήτρια.

"Δεν “εγκατέλειψα”. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της γυναίκας του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη… Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…", ήταν απάντηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Πύρρος Δήμας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1655 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3218 s // Total time: 2.4874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X