Κυριάκος Πελεκάνος - Τατιάνα Ησαϊα: Αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους


Κυριάκος Πελεκάνος - Τατιάνα Ησαϊα: Αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους

Φωτογραφήθηκαν μαζί!

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η Τατιάνα Ησαϊα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό "ΟΚ!" που κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και μίλησαν στο δημοσιογράφο, Κλεάνθη Κλεάνθους για τον γάμο τους, την γνωριμία τους και για το νέο ξεκίνημα του γνωστού γυμναστή... 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους personal trainers της Κύπρου, ο Κυριάκος Πελεκάνος, απέκτησε πρόσφατα μια νέα επαγγελματική ιδιότητα: αυτή του ταβερνιάρη! Τον συνάντησα ένα απόγευμα Παρασκευής στο ταβερνάκι της ΕΘΑ Έγκωμης, ένα χώρο πλήρως ανακαινισμένο από τον Γιάννη Λαζάρου, με παραδοσιακές και μοντέρνες πινελιές και πολύ νόστιμο φαγητό. Αποφασίσαμε να καθίσουμε έξω στην αυλή, περιτριγυρισμένοι από τα μυρωδάτα λεμονόδεντρα και το γιασεμί. Σύντομα στην παρέα μας προστέθηκε και η μέλλουσα σύζυγός του, η κοινωνική λειτουργός Τατιάνα Ησαΐα. Με χαλαρή και ακομπλεξάριστη διάθεση, μιλήσαμε για το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα του Κυριάκου και φυσικά για τη μεταξύ τους γνωριμία και την απόφασή τους να παντρευτούν, έπειτα από περίπου ένα χρόνο σχέσης.
 

Κυριάκο, αν και είσαι ένας από τους πιο επιτυχημενους personal trainers της Κύπρου, εντούτοις το νέο σου επιχειρηματικό βήμα, αφορά στο χώρο του φαγητού! Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό;
Είναι για όσους δεν με ξέρουν! Οι φίλοι μου πάντα ήξεραν ότι το όνειρό μου ήταν να ανοίξω μια μέρα τη δική μου ταβέρνα. Δούλευα ως γκαρσόνι σε διάφορες ταβέρνες και σωματεία από τα 11 μου χρόνια μέχρι τα 18, οπότε μπήκα από νωρίς σε αυτό το τρυπάκι. Τώρα για το οξύμωρο της υπόθεσης, δες το από την επιχειρηματική του πλευρά! Πρώτα τους ταΐζεις καλά και μετά τους υποδέχεσαι στο γυμναστήριο για να χάσουν τα περιττά κιλά! (γελάει)

Να φανταστώ ότι δεν είσαι μόνος σε αυτό το νέο σου εγχείρημα.
Όχι. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα άτομα που είναι δίπλα μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Είμαστε μια δυνατή ομάδα.

Μαγειρεύεις και εσύ;
Δεν μαγειρεύω, αν και εύκολα θα μπορούσα, αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν οι φίλοι μου! Κάνω όμως όλα τα υπόλοιπα. Παίρνω παραγγελίες, σερβίρω και ελπίζω σύντομα να τραγουδώ κιόλας!

Σπεσιαλιτέ σου;
Σίγουρα τα παϊδάκια!

Τι θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε στο ταβερνάκι σου;
Εννοείται το μεζέ μας! Με τα παιδιά φτιάξαμε ένα πλούσιο και γεμάτο μενού, ικανό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και με ένα άψογο γλυκό στο τέλος!
Πιστεύεις ότι οι Κύπριοι έχουν αρχίσει να αγαπούν περισσότερο το σώμα τους τα τελευταία χρόνια; Προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους;
Ο παραδοσιακός Κύπριος, ήταν, είναι και θα είναι καλοφαγάς! Και έτσι τον θέλουμε να παραμείνει! Αλλά ναι, πλέον τα τελευταία χρόνια είναι όλοι, άντρες και γυναίκες, πολύ προσεκτικοί με τη διατροφή τους. Μια βόλτα στις παραλίες το καλοκαίρι θα σε πείσει. Τώρα, αν γι' αυτό ευθύνεται το Facebook ή το Instagram, δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά, γιατί ήλιο και θάλασσα είχαμε πάντα.

Εκτός από την επαγγελματική σου ζωή, έχεις ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο και στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα, πρόσφατα επισημοποιήσατε τη σχέση σας μαζί με την Τατιάνα. Αλήθεια, πόσο καιρό είστε μαζί; 
Είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο.

Πώς γνωριστήκατε;
Πού αλλού; Στο γυμναστήριό μου! Η Τατιάνα είχε έρθει με μια φίλη της για περίπου ένα μήνα και μετά εξαφανίστηκε! Τη βρήκα μετά από καιρό στο Facebook, της ζήτησα να βγούμε για φαγητό και αυτό ήταν!

Τατιάνα, πότε με το καλό ο γάμος;
Τον επόμενο χρόνο θα παντρευτούμε.

Δηλαδή έχετε ορίσει ημερομηνία;
Ναι 7 Οκτωβρίου του 2017.

Κυριάκο, τι ήταν αυτό που σε έκανε να καταλάβεις ότι η Τατιάνα είναι η γυναίκα της ζωής σου;
Έχω ξαναπεί ότι η Τατιάνα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι τώρα και το εννοώ, γιατί έχω περάσει από πολλά δύσκολα μονοπάτια μέχρι τώρα για να μπορώ να κρίνω σωστά. Είναι ένας αγνός άνθρωπος, με ευαίσθητη καρδιά και εξαιρετικό χαρακτήρα. Είναι αληθινή. Ο τρόπος που με προσέχει, που με καταλαβαίνει και που με στηρίζει, με έκαναν να καταλάβω ότι είναι ο άνθρωπός μου.

Τι αγαπάς περισσότερο επάνω της;
Εκτός από αυτά που σου είπα πριν, σίγουρα τις θεϊκές τις ατάκες! Αυτή ξέρει τι εννοώ! Τις σημειώνω πάντως για να τις διαβάζουμε στα γεράματα και να γελάμε!

Τατιάνα, ο Κυριάκος ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Κύπρου. Αυτό είναι κάτι που σου προκαλούσε καθόλου άγχος στην αρχή της γνωριμίας σας;
Όχι, καθόλου! Έτσι κι αλλιώς, ποια γυναίκα δεν χαίρεται όταν ο άντρας της αρέσει σε πολλές, αλλά τον έχει μόνο αυτή;

Κυριάκο, εσύ πώς βίωσες όλη αυτή την "εισβολή" των Μέσων στην προσωπική σου ζωή τα τελευταία χρόνια; 
Στην αρχή ήταν σοκαριστικό. Ήμουν γενικά πολύ αρνητικός με όλα όσα συνέβαιναν και φοβόμουν πού θα κατέληγε όλο αυτό. Με τον καιρό το συνήθισα, κρατώντας, θέλω να πιστεύω, ένα χαμηλό και διακριτικό προφίλ.

Να υποθέσω ότι γράφτηκαν και πολλά πράγματα για το πρόσωπό σου που δεν ίσχυαν;
Δεν γίνεται να μας αγαπούν όλοι. Πόσω μάλλον όταν εγώ ο ίδιος δεν τους αγαπώ όλους. Δικαίωμα όμως για να γραφτεί κάτι κακό για το πρόσωπό μου, δεν έδωσα ποτέ.

Τατιάνα, εσύ πώς θα περιέγραφες τον Κυριάκο ως σύντροφο;
Είναι πολύ γλυκός μαζί μου και περιποιητικός. Ένας άντρας που με κάνει να νιώθω σιγουριά για μια κοινή πορεία και τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.

Άρα ένα παιδί είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σας;
Μακάρι να έρθει το συντομότερο δυνατό. Να ξεκινήσει σιγά-σιγά η οικογένειά μας να χτίζεται!

Φαντάζομαι ότι ως κοινωνική λειτουργός είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά το θέμα των παιδιών...
Τα παιδιά είναι ό,τι πιο σημαντικό. Γι' αυτό και πρέπει όποιος θελήσει να φέρει στον κόσμο ένα μωρό, να είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για τις ευθύνες που του αναλογούν, ώστε να μεγαλώσει ένα παιδί που θα γίνει ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία μας.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου στη δουλειά; Με ποιες περιπτώσεις ασχολείσαι κυρίως;
Ένας κοινωνικός λειτουργός έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλάβει όλων των ειδών τα περιστατικά. Έχω ασχοληθεί με την ψυχολογική ενδυνάμωση νέων και εφήβων.

Πιστεύεις ότι οι Κύπριοι είμαστε ευαισθητοποιημένοι ως λαός; Νοιαζόμαστε για τους δίπλα μας; Προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη;
Είμαστε και αυτό το απέδειξαν οι πράξεις όλων των Κυπρίων, ειδικά την περίοδο της κρίσης με τα κοινωνικά παντοπωλεία και τον κόσμο που βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε. Ο Κύπριοι βοηθούν, γιατί ως λαός έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και μπορούμε να καταλάβουμε αυτούς που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Αλήθεια, πώς φαντάζεστε τις ζωές σας μετά από πολλά χρόνια;
Λένε πως όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελά. Άρα να είμαστε καλά, υγιείς, ευτυχισμένοι και μακάρι να έχουμε συντροφιά τα παιδάκια μας, να τα καμαρώνουμε να μεγαλώνουν και να μας δίνουν χαρά. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΑΚΩΒΟΥ
STYLING: ΣΟΦΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ

Tags κυριάκος πελεκάνος, τατιανα ησαια, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2812 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2705 s // Total time: 2.5517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X