28 υπέροχα event που δεν πρέπει να χάσεις το weekend


28 υπέροχα event που δεν πρέπει να χάσεις το weekend

Πολλές οι εκδηλώσεις κι άλλες τόσες οι ευκαιρίες για έξοδο!

Τι θα έλεγες να άρχιζες σιγά-σιγά να οργανώνεις από τώρα το σαββατοκύριακό σου;

Φεστιβάλ, πεζοπορίες, εικαστικές εκθέσεις, κινηματογράφος, κι άλλες εκδηλώσεις σε περιμένουν να τις τιμήσεις με την παρουσία σου και φυσικά να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα με την οικογένεια ή τους φίλους σου. 

Εδώ είναι τα πράγματα που πιστεύουμε ότι αξίζουν τον κόπο να επισκεφθείς, να δεις ή να ακούσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου τριημέρου!

Εξ ου και σου τα προτείνουμε!

1ο Φεστιβάλ Σούβλας

Η Αλκή προσκαλεί το κοινό στο στο 1ο Ετήσιο Φεστιβάλ Σούβλας που διοργανώνει η ομάδα σε συνεργασία με τις Λαϊκές Οργανώσεις Ορόκλινης και Συνοικισμού". Και το κοινό είμαστε σίγουροι ότι αυτήν την ευκαιρία, θα την αρπάξει, όπως και τη σούβλα του βέβαια!
Το Φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 19.00, στον χώρο εκδηλώσεων έναντι της Παλαιάς Εκκλησίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ στην Ορόκλινη και θα περιλαμβάνει πλούσιο λαϊκό-παραδοσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, καθώς και γευστικά κυπριακά εδέσματα.

11ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο τον Οκτώβριο μήνα, θα περιπλανηθούμε στο Μεσαίωνα… Συμπαραστάτες, ιππότες, τυμπανιστές, ακροβάτες, ξιφομάχοι , δράκοι και μάγισσες, πριγκίπισσες και ήρωες, που με ένα μαγικό ραβδί θα ξετυλίξουν την… κόκκινη δεμένη κλωστή και το παραμύθι θ' αρχινήσει, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στο Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

 

Tags go out, τεχνη, Θεατρο, διασκεδαση, φεστιβάλ, εκδηλωση, festival, weekend, Events


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8973 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3897 s // Total time: 3.2870 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X