Μάθετε τις ασκήσεις των διασήμων για τέλειες καμπύλες


Μάθετε τις ασκήσεις των διασήμων για τέλειες καμπύλες

5 celebrities μοιράζονται τα μυστικά τους 

Οι γυναίκες με καμπύλες κερδίζουν το ενδιαφέρον κάθε άντρα. Η ομάδα του ilovestyle.com σας παρουσιάζει 5 ελκυστικές celebrities με καμπύλες και τα tips που ακολουθούν για να διατηρούν την σιλουέτα τους. 

Shakira

Η Shakira είναι διάσημη για τις καμπύλες της. Την χαρακτηρίζουν οι γοφοί και οι μηροί της, σε συνδυασμό με την μικρή της μέση, δίνοντας της σχήμα κλεψύδρας. Μπορούμε να πάρουμε tips από την Shakira για καλύτερη σύσφιξη και οικοδόμηση μυών σε γλουτούς και μηρούς. Δύο αγαπημένες της ασκήσεις είναι τα Squats και οι ασκήσεις Pilates που κάνει καθημερινά. 

Kim Kardashian

Η Kim χαρακτηρίζεται από τις έντονες καμπύλες της και τους γοφούς της. Η Kim διατηρείται κάνοντας 4 miles run, planks, push ups και 1,000 επαναλήψεις με σχοινάκια.

Beyonce

Η Beyoncé φημίζεται για τα ωραία της οπίσθια. Στα tips της Beyoncé, είναι το γρήγορο περπάτημα. Αγαπημένο της είναι το kettlebell squat-and-press, μια άσκηση που χτυπά σε όλους του μυς του σώματος (Σταθείτε με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων, κρατώντας ένα βαράκι σε στήθος σας, οκλαδόν κάτω μέχρι τους αγκώνες σας αγγίζουν τα γόνατά σας. Οδηγήστε τους γοφούς προς τα εμπρός για να σταθεί επάνω, σηκώνοντας την εναέρια βάρος). 

Sofia Vergara

Η Sofia Vergara έχει ένα από τα πιο ποθητά σώματα στο Hollywood, σε σχήμα κλεψύδρας. Η Sofia Vergara μας συμβουλεύει να βάλουμε στην καθημερινότητα μας τις lunges και τα squats. 

Nicki Minaj

H Nicki Minaj φημίζεται για τα ψεύτικα οπίσθια της, δεν παύει όμως να έχει ένα ελκυστικό σώμα. Η Nicki Minaj μας προτείνει 30 λεπτά χορό για καλύτερη αερόβια γυμναστική, ενώ δεν βγάζει από το πρόγραμμα της τα squats, τις lunges και τα Kickbacks. 

Tags shakira, kim kardashianm, Beyonce, Sofia Vergara, Nicki Minaj, tips γυμναστικης, ΚΑΜΠΥΛΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1388 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3253 s // Total time: 2.4641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X