Το νέο "Skyline" look του Dior


Το νέο "Skyline" look του Dior

Σχεδιασμένο από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior 

Προκειμένου να ενσωματώσει  στο νέο Look το αρχιτεκτονικό  σχέδιο, η συλλογή "Skyline" αντλεί έμπνευση από τη μεγαλειώδη κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης, τραβώντας από παντού την προσοχή. Είναι μια ωδή στα φθινοπωρινά χρώματα του Παρισιού που δημιουργούν μια ομορφιά απελευθερωμένη από κάθε είδους κλισέ.

Η  εμβληματική, περιορισμένης έκδοσης, παλέτα 5 Couleur της συλλογής
"Skyline" δίνει μια νέα ερμηνεία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Πύργου του Άιφελ με ένα μοτίβο που θυμίζει γεωμετρική δαντέλα, το οποίο μέσα στις δύο αρμονίες του αιχμαλωτίζει το φως και τη σκιά του φθινοπωρινού Παριζιάνικου ουρανού για να επαναπροσδιορίσει και να αναδείξει το βλέμμα. Το καθαρό μπλε και τα μπεζ της εποχής, που ακτινοβολούν μέσα από το γκρι του ατσαλιού, αναδεικνύουν ένα πλατύ φάσμα συνδυασμών που κυμαίνεται από την έντονα τολμηρή ως την πιο φυσική ομορφιά για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Μια πιο ζεστή αρμονία σηματοδοτεί την ευγενική κομψότητα με ένα  υπέροχο ροζ που οδηγεί σε ένα τόξο από λαμπερά καφέ.

5 C O U L E U R S S K Y L I N E : 5 0 6 PA R I S I A N S K Y, 8 0 6 C A P I TA L O F L I G H T

Οι Makeup artists συμφωνούν ότι τα σωστά τονισμένα φρύδια δίνουν σχήμα  στα χαρακτηριστικά του προσώπου, φωτίζοντας  το βλέμμα  και αναδεικνύοντας συνολικά το πρόσωπο. Το Diorshow Brow Chalk έχει σχεδιαστεί για τις γυναίκες που θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τη γραμμή των φρυδιών τους γρήγορα και εύκολα, σύμφωνα με το ένστικτό τους, συνδυάζοντας τη χρωματική ένταση του μολυβιού με τη σταθερή δύναμη του κεριού, όλα σε μια πλούσια και κρεμώδη υφή. Οι αποχρώσεις του ξανθού, του σταχτί και του σκούρου καφέ πυκνώνουν και γεμίζουν φυσικά τα φρύδια, χωρίς την αίσθηση του "βαμμένου", διορθώνοντας  μικρές ατέλειες και τονίζοντας το σχήμα τους.
 

D I O R S H OW B ROW C H A L K : 0 0 1 B L O N D E , 0 0 2 S O F T B ROW N , 0 0 3 D A R K B ROWN

Η νέα άφιξη στη σειρά Mono του Diorshow επεκτείνει την παλέτα των ματ, σατινέ, γκλίττερ και λαμπερών εφέ με ένα εντελώς νέο αποτέλεσμα σαν λούστρο. Για τη φθινοπωρινή σεζόν, το νέο Dιorshow Mono Lustrous Smoky χρησιμοποιεί την τεχνική του φωτισμού ώστε να τονίσει τις βλεφαρίδες με μια φθινοπωρινή λάμψη.  Οι 6, πλούσιες σε χρωστικές, σμόκυ αποχρώσεις του ξεδιπλώνονται από ένα αισθησιακό καφέ έως ένα  ροζ που υπνωτίζει και ένα λαμπερό δαμασκηνί, για να φωτίσουν το βλέμμα στη στιγμή.
 

D I O R S H OW MONO LU S T RO U S S M O K Y : 0 9 4 G R AV I TY, 1 8 4 T E M P TAT I O N , 5 6 4 F I R E ,
6 8 4 R E F L E X I O N , 76 4 F U S I O N , 7 9 4 F E V E R

Με μια λοξή μύτη εμπνευσμένη από τις πένες καλλιγραφίας το Diorshow Proliner τονίζει τα μάτια, σχηματίζοντας μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες ή στο εσωτερικό άκρο των ματιών για να δώσει έμφαση στην ίριδα. Αυτό το Φθινόπωρο, η αδιάβροχη υφή του έχει τη ζωντάνια ενός γκρι-μπρονζέ.
 

D I O R S H OW P R O L I N E R : 0 6 2 P R O G R E G E

Μια πούδρα ελαφριά σαν αύρα, βασισμένη σε μια ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση με φωτεινές λάμψεις σε μια απόχρωση που προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Εφαρμόζεται με απαλά αγγίγματα για να τονίσει τις περιοχές του προσώπου που τραβούν και αντανακλούν το φως. Με την κυριολεκτικά ανεπαίσθητη υφή του το Diorskin Nude Air Luminizer αποκαλύπτει μια λαμπερά φωτεινή επιδερμίδα.

D I O R S K I N  N U D E  A I R  L U M I N I Z E R: 0 0 1

Το να αναλάβεις τη γλυπτική του προσώπου σου σημαίνει να τονίζεις τις γραμμές του και να προσθέτεις όγκο. Αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτή τη σεζόν το Dior Blush Light & Contour ακολουθεί τα μυστικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες makeup artists στις πασαρέλες και στα φωτογραφικά studios. Η διπλή άκρη του εξασφαλίζει αποτελέσματα γεμάτα αντιθέσεις, συνδυάζοντας τις λάμψεις για ένταση με τον σχεδιασμό του περιγράμματος με την χρήση διαφορετικών αποχρώσεων. Στην αρχή, με τη ματ πλευρά του περιγράμματος, σχεδιάζονται στην επιδερμίδα γραμμές ή κουκκίδες για να δώσουν ένα εφέ σκίασης στο πιγούνι, τα ζυγωματικά και από την μύτη ως την άκρη του μετώπου για να εκλεπτυνθεί το σχήμα του προσώπου. Στη συνέχεια, τα περιγράμματα αυτά αναμιγνύονται με ένα σφουγγάρι ή ένα πινέλο και τέλος, η λάμψη της επιδερμίδας ανανεώνεται, τονίζοντας με τη λαμπερή πλευρά τις δεσπόζουσες περιοχές του προσώπου – ψηλά στα ζυγωματικά και το πάνω χείλος. Η κίνηση αυτή προσθέτει όγκο, σβήνει ατέλειες και αναδομεί το περίγραμμα του προσώπου.
 

D I O R B L U S H L I G H T & C O N TOU R : 0 0 1 S O F T C O N TO U R , 0 0 2 M E D I U M C O N TO U R , 0 0 3 I N T E N S E C O N TO U R S K Y L I N E

Τα τρία υπέρκομψα, πλούσια σε χρωστικές Dior Addict Lipsticks εναρμονίζονται με την εποχή για να φωτίσουν τα χείλη με ένα μαγικό καφέ του χαλκού, ένα τολμηρό δαμασκηνί ή ένα φλογερό κόκκινο, που κολακεύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας.

D I O R A D D I C T L I P S T I C K : 7 7 7 S E N S AT I O N A L , 9 5 1 TO O M U C H , 9 2 7 S O P H I S T I C AT E D

Το Dior Addict Gloss ξυπνά επιθυμίες και το χαμόγελο με τρεις μοναδικές αποχρώσεις, ενισχυμένες από εφέ που υπνωτίζουν: ένα απαλό, γαλακτώδες ροδακινί για καθαρή λάμψη, ένα λαμπερό χάλκινο καφέ και μια φουτουριστική κρυσταλλική απόχρωση που, μεταμορφώνεται σε ένα απαλό, σπινθηροβόλο ροζ, μόλις έρθει σε επαφή με τα χείλη.

D I O R A D D I C T G L O S S : 0 4 1 FA M O U S , 3 3 9 G O R G E O U S , 9 2 9 S C A N DA LO U S

Σε υπέρκομψες μπεζ, αισθησιακές καστανόξανθες αποχρώσεις και εθιστικά παγωμένες καφέ, τα D I O R V E R N I S ομορφαίνουν τα νύχια με μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κινούνται σε ενδιάμεσους τόνους για να δημιουργήσουν ένα look φίνας κομψότητας.

D I O R V E R N I S : 1 1 2 M I N I M A L , 5 2 2 A B S T R AC T, 8 1 8 O B S C U R E , 8 4 8 S K Y L I N E

Μιμούμενο τις τεχνικές τονισμού που χρησιμοποιούν οι makeup artists, το F L A S H L U M I N I Z E R εμπεριέχει όλες τις ποιότητες ενός κονσίλερ. Με ένα και μόνο κλικ, το μοναδικό αυτό «στυλό» σμιλεύει το πρόσωπο, διώχνει τα σημάδια της κούρασης, φωτίζει τα μάτια και τονίζει το περίγραμμα των χειλιών. Είναι ένας μαγικός δημιουργός λάμψης σε πέντε αποχρώσεις που ενσωματώνεται σε κάθε  τόνο επιδερμίδας και δίνει άμεσα φως στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου.

F L A S H L U M I N I Z E R : 0 0 1 R O S E / P I N K , 0 0 2 I V O I R E / I VO RY, 0 0 3 A B R I COT / A P R I COT
5 0 0 VA N I L L E P E R L É E / P E A R LY VA N I L L A , 8 0 0 R O S E P E R L E / P E A R LY P I N

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τα παρασκήνια των κολεξιόν, το Fix-It Colour που φιλτράρει την υφή της επιδερμίδας και τη χρωματίζει με μια μόνο κίνηση. Η καρδιά της σύνθεσής του είναι εμπλουτισμένη με συστατικά soft focus που διορθώνουν την υφή της επιδερμίδας και απαλύνουν τις ατέλειες. Παράλληλα οι διαφορετικές αποχρώσεις αυτής της σύνθεσης διορθώνουν τις δυσχρωμίες της. Οι τέσσερεις αποχρώσεις του προσφέρουν στοχευμένη καλυπτική δράση σε ένα εκπληκτικό προϊόν που καταπολεμά τη θαμπή επιδερμίδα:

- Το ροδακινί φίλτρο ζεσταίνει την θαμπή επιδερμίδα, περιορίζει τα σκούρα σημεία και την υπερβολική χρωμάτωση και υποβαθμίζει την ένταση των μαύρων κύκλων. Ιδανικό για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.


- Το κίτρινο φίλτρο σβήνει τους δαμασκηνί αποχρωματισμούς (μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ευρυαγγεία κλπ) και ζωντανεύει την αίσθηση του μπλε τόνου των χειλιών που μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το χρώμα του κραγιόν. Προτείνεται για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

- Το μπλε φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοχευμένη δράση ή για το περίγραμμα ώστε να δώσει ομοιόμορφο τόνο και ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα που έχει την τάση να κιτρινίζει, για έξτρα ενίσχυση της λάμψης.

- Το πράσινο φίλτρο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες που οφείλονται στη θερμότητα, ορατά αγγεία ή ατέλειες.

F I X - I T C O LO U R : 1 0 0 B L E U / B L U E , 2 0 0 A B R I COT / A P R I COT, 3 0 0 J A U N E / Y E L LOW,
4 0 0 V E R T / G R E E N

Tags DIOR S K Y L I N E, dior, beauty, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8671 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3572 s // Total time: 3.2244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X