Guerlain Lingerie de Peau


Guerlain Lingerie de Peau

Φρεσκάδα, ομοιομορφία, φωτεινότητα, διαύγεια, αλλά συνάμα και κάλυψη, μια υγιή λάμψη... 

Η αναζήτηση για τo τέλειo foundation μπορεί να αναδείξει το δέρμα χωρίς να το αλλάζει, ενισχύοντας το χωρίς το ασφυκτικά. Μια άψογη επιδερμίδα είναι η βασική αναζήτηση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ακόμη και αν ο ορισμός της άψογης επιδερμίδας ποικίλλει από  το ένα κλίμα στο άλλο και από την μια χώρα στην άλλη: φρεσκάδα, ομοιομορφία, φωτεινότητα, διαύγεια, αλλά συνάμα και κάλυψη, μια υγιή λάμψη...

ΜΙΑ ΥΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΗ

Η τάση για πολλά χρόνια, για ένα αποτέλεσμα φυσικό, απαλό, ή αποτέλεσμα σαν δεύτερο δέρμα έχει καθιερωθεί σαν το σήμα κατατεθέν  για μια άψογη, υγιή, λαμπερή επιδερμίδα. Το  νέο υπερ-αισθησιακό και εξαιρετικά ελαφρύ Lingerie de Peau  γίνεται ένα με το πρόσωπο σαν ένα αισθησιακό δεύτερο δέρμα και προσφέρει άνεση που διαρκεί, χάρη στην τεχνολογία δανείστηκε από τον κόσμο των υφασμάτων.

Η τεχνολογία αυτή είναι εφεύρεση του Guerlain. Υφαίνει φυσικό μετάξι και ίνες λινού και να τις πλέκει με ελαστικές ίνες, σε ένα πλέγμα με λειαντικές ιδιότητες για να σχηματίσουν ένα ελαφρύ σαν πούπουλο πέπλο που αγκαλιάζει το πρόσωπο και εγγυάται την απόλυτη διαρκή άνεση. Διορθωτικές χρωστικές ουσίες και πούδρες πλέκονται τέλεια σε αυτό το micro-mesh (μικροσκοπικό πλέγμα) για να δημιουργήσουν το πιο άψογο αποτέλεσμα. 

Η φόρμουλα του Lingerie de Peau προσφέρει στο δέρμα τη σωστή ισορροπία, αναδεικνύοντας την επιδερμίδα χωρίς να την αλλάζει, δημιουργώντας ένα φυσικά όμορφο δέρμα. Προσφέρει στην επιδερμίδα υγιή λάμψη και φωτεινότητα.

Η τέλεια απόχρωση;
Για να ανταποκριθεί με ακρίβεια τις προσδοκίες των διαφορετικών αποχρώσεων του δέρματος, ο Guerlain συνεργάστηκε με 44 γυναίκες διαφόρων ηλικιών και τόνου δέρματος για να επαναπροσδιορίσει ολόκληρη την παλέτα χρωμάτων. Ενώ η ένταση της επιδερμίδας ποικίλει ανάλογα με το κλίμα ή την εποχή, υπάρχει ένας δείκτης που παραμένει ο ίδιος: ο τόνος ή το χρώμα κάτω από το δέρμα. Γι αυτό, για να ταιριάσει καλύτερα με τους διαφορετικούς τόνους του δέρματος και τις διάφορες αποχρώσεις του, ο Guerlain δημιούργησε μια κλίμακα με έξι βαθμούς έντασης και τρεις αποχρώσεις για κάθε ένταση:
Cool / Rosé
Neutral / Neutre
Warm /Doré

 
CONCEALER
Ένας απαραίτητος σύμμαχος
Το πρώτο concealer που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο. Πως; Συνδυάζοντας τη κάλυψη με τη δράση του προϊόντος περιποίησης της επιδερμίδας, για να διορθώσει μαύρους κύκλους, δυσχρωμίες και σημάδια.

Οι χρωστικές του ουσίες ταιριάζουν με τις διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος για να διορθώσουν μαύρους κύκλους, και να εξαφανίσουν άμεσα και την παραμικρή ατέλεια. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο skincare που μειώνει την εμφάνιση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια, σβήνει τις ατέλειες και ενυδατώνει τις ξηρές περιοχές.

Συνδυάζεται αρμονικά με το δέρμα για να αφήσει ένα λεπτό, ελαφρύ τελείωμα και ένα ανεπαίσθητο, απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα. Το concealer είναι διαθέσιμο σε τρεις φωτεινούς τόνους, από το πιο ανοικτό στο πιο σκούρο το καθένα σε τρεις αποχρώσεις - cool, warm and neutral - για την επιθυμητή κάλυψη σε αρμονία με το foundation.

ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Οι Make-up artists χρησιμοποιούν τα πινέλα της πούδρας για να εφαρμόσουν το fluid foundation. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ένα κομψό απαλό ροζ αξεσουάρ, το Lingerie de Peau Brush με τη  πυκνή και εξαιρετικά μαλακή του ροζ τούφα παίρνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα του προϊόντος για εύκολη εφαρμογή, γρήγορη και ομοιόμορφη.

Tags GUERLAIN LINGERIE DE PEAU, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2791 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3749 s // Total time: 3.6540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X