10 καλλιτέχνες, 10 δυνατά live


10 καλλιτέχνες, 10 δυνατά live

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανεβάσουν το κέφι και τη διασκέδαση στην Κύπρο αυτό το weekend

Η Λεμεσός και η Λευκωσία κυρίως είναι οι δύο πιο "ζωντανές" πόλεις του νησιού μας κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτό οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις επιλογές που προσφέρουν στη διασκέδαση. Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, όλες σχεδόν οι γονιές του μικρού μας νησιού θα πάρουν τα πάνω τους, καθώς τα πλείστα μαγαζιά τους θα φιλοξενήσουν αγαπημένους καλλιτέχνες για δυνατά live.
Αυτό το τριήμερο λοιπόν πολλοί καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα ή το εξωτερικό έχουν προγραμματίσει "live" εμφανίσεις και εμείς το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να τους ακολουθήσουμε.

Αντώνης Ρέμος

To Breeze Summer club παρουσιάζει τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο Live σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου! Μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια...
Κρατήσεις:70005868.

Παντελής Θαλασσινός

Από τους πιο προικισμένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, που μας χάρισε παντοτινά διαμάντια, ο Παντελής Θαλασσινός με τα αγνά υλικά της τέχνης του και τη χειροποίητη μαστοριά του θα παρουσιάσει στο Central Stage για το κοινό της Κύπρου τους 2 νέους του δίσκους «Με Δυο Ρολόγια» και το «Να΄ταν ο Πόλεμος Χορός» καθώς και γνωστές του επιτυχίες. Μια δουλειά που συνθέτει ένα δημιουργό αισθαντικό, με ανθρωπιά, ευαισθησία και οικουμενικότητα.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου & Σάββατο 1η Οκτωβρίου, Central Stage, Λευκωσία, 99110079.
 

Λευτέρης Μουμτζής - Now Happiness

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο «Now Happiness», ο κύπριος τραγουδοποιός Λευτέρης Μουμτζής παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα με λιτή ενορχήστρωση που κυλά από την αρχή μέχρι το τέλος σε ήρεμους αρμονικούς τόνους, αφήνοντας στον ακροατή μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας. Στιλιστικά, τα τραγούδια δανείζονται στοιχεία από φολκ, τζαζ, ambient και κλασική μουσική, χωρίς απαραίτητα να κατατάσσονται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής. Ο δίσκος, ο οποίος κυκλοφόρησε μέσα στο 2016, έχει ήδη παρουσιαστεί ζωντανά στην Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Τον Λευτέρη συνοδεύει ο Ελλαδίτης μουσικός Δημήτρης Χατζηζήσης στην ηλεκτρική κιθάρα, βιολί, φωνητικά και λούπες, ενώ ο ίδιος παίζει κιθάρα και πιάνο.
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ANANAs 8Bit, Πάφος, 20.30. Πληροφορίες 26600126.
Σάββατο 1 Οκτωβρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Αρχοντικό Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531 - 22894532. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags διασκεδαση, μουσικη, συναυλια, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8410 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4650 s // Total time: 3.3060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X