Πώς να βρεις τον δικό σου friend with benefits


Πώς να βρεις τον δικό σου friend with benefits

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Δεν είναι ότι δεν θες μια μόνιμη σχέση. Είναι που πλέον έχει γίνει τόσο δύσκολο να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Και με το σεξ, τι γίνεται; Να το ξεχάσεις ή μήπως να βρεις έναν φίλο για το κρεβάτι;

Το σεξ είναι σημαντικό και σε μια καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις και τρεξίματα, μερικές φορές καλό είναι να γίνεται με τρόπο ανώδυνο και λιγότερο περίπλοκο. Χωρίς πολλά πολλά.

Το να βρεις έναν φίλο με τον οποίον να μοιράζεστε ενίοτε και το κρεβάτι φαντάζει η ιδανική λύση! Δες τι μπορείς να κάνεις:

Ρώτησέ τον

Πρέπει να μάθεις αν είναι διατεθειμένος να γίνει ο δικός σου φίλος με προνόμια. Αυτό φυσικά αφότου έχεις ήδη κοιμηθεί μια φορά μαζί του και ξέρεις ότι σε θέλει.

Βάλε όρια

Πρέπει από την αρχή να έχεις ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θέλεις από τη σχέση σας. Δε χρειάζεται να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα και μπορείς να του ζητήσεις να μην σε «ενοχλεί» κάποιες μέρες ή ώρες. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια.

Γίνε friend και όχι girlfriend

Δεν πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμη. Ξέχνα τα μηνύματα, τα βραδινά τηλέφωνα, τα δράματα και τις ονομασίες τύπου «μωρό μου» κλπ. Μην είσαι κτητική απέναντί του, δώσε χώρο και μην πιαστείς από πάνω του.

Δείξε σεβασμό και κατανόηση

Το ότι δεν έχετε σχέση δε σημαίνει πως μπορείς να τον προσβάλλεις με τη συμπεριφορά σου. Αν βγείτε λοιπόν, μην φλερτάρεις με άλλους! Επίσης, εφόσον είστε και φίλοι, οφείλεις να είσαι δίπλα του σε κάτι που μπορεί να χρειάζεται. Δείξε κατανόηση και (σχετική) τρυφερότητα.

Πηγή: faysbook.gr

Tags σχεσεις, σεξ, ΦΙΛΟΣ, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3624 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3398 s // Total time: 2.7022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X