Το μήνυμα που στέλνουν 12 Κύπριες για τον καρκίνο του μαστού!


Το μήνυμα που στέλνουν 12 Κύπριες για τον καρκίνο του μαστού!

Δείτε τα βίντεο

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, δίνει και φέτος για εντέκατη συνεχόμενη χρονιά το δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με σύμμαχο την ευαισθητοποιημένη αναγνώστρια, και με το γενικότερο μήνυμα ΜΑΖΙ!   Αυτό γιατί  όλοι μας ξέρουμε ότι όταν είμαστε  ΜΑΖΙ,  μπορούμε να  παλέψουμε, να  το αντιμετωπίσουμε και να το νικήσουμε!

Η όλη προσπάθεια της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται και φέτος με την υποστήριξη της Estee Lauder με την Advanced Night Repair.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας 51 άτομα, γυναίκες άντρες και παιδιά που συνδέονται μεταξύ τους με ισχυρούς δεσμούς αγάπης και ζωής φωτογραφήθηκαν ΜΑΖΙ… στέλνοντας το μήνυμα πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές και ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να κερδίουμε αυτή τη μάχη!

Η ειδική αυτή φωτογράφηση δημοσιεύεται στη Madame Figaro Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.   Ανάμεσα στις ευαισθητοποιημένες γυναίκες που συμμετείχαν στην εκστρατεία είναι η ΄Ελσα Αναστασιάδου, η οποία φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της για το cover story του περιοδικού, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου με το γιό της, η Τζοάνα Κασουλίδου με την μητέρα της ΄Εμυ Κασουλίδου, η σχεδιάστρια ‘Εφη Παπαϊωάννου με τις κόρες της, η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού με τον σύζυγο και την κόρη της, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά με την μητέρα της  και πολλές άλλες.  To μακιγιάζ των φωτογραφήσεων επιμελήθηκε η Estee Lauder με την Αγγέλα Αντωνίου και τα μαλλιά ανέλαβε η ομάδα της KEVIN MURPHY CYPRUS.

Το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης-πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού της Madame Figaro, από επιχρυσωμένο ασήμι 925 σχεδίασε και φέτος,  η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά η οποία δήλωσε: "Όπως κάθε χρόνο στόχος είναι να δημιουργήσω κάτι που θα μπορέσει να αγγίξει το γούστο κάθε ανθρώπου που θέλει να βάλει το λιθαράκι του σε αυτόν τον σκοπό. Κάτι σε minimal γραμμή, με chic ύφος σε χρώματα δυναμικά που απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες ακόμη και παιδιά. Η απλότητα σε συνδυασμό με τον δυναμισμό είναι για μένα στοιχείο χαρακτήρα και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να μεταδώσω και σε νεότερες γενιές. Άλλωστε η μάχη που δίνουν όλες αυτές οι γυναίκες απαιτεί δυναμισμό!"

Το συλλεκτικό βραχιόλι θα πωλείται μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου, της Madame Figaro. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα δοθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριες της, το πιο θηλυκό σημειωματάριο με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού.  Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Αναστασία Ερωτοκρίτου.
 

Tags καρκίνος του μαστού, Madame Figaro, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5525 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3301 s // Total time: 2.8826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X