"Φίλεψέ τους" από την Aegean με κυπριακά προϊόντα


"Φίλεψέ τους" από την Aegean με κυπριακά προϊόντα

Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα από την ελληνική αεροπορική εταιρεία που εντυπωσιάζει! 

Ας φιλέψουμε όλοι τους ξένους επισκέπτες με το πιο όμορφο στοιχείο της Κύπρου, τη μοναδική φιλοξενία της! Αν είσαι παραγωγός και θέλεις να φιλέψουμε τα προϊόντα σου, δήλωσε συμμετοχή!

Το αίσθημα φιλοξενίας και η ανάγκη της προσφοράς στους επισκέπτες, αποτελούν χαρακτηριστικά των Κυπρίων από τα αρχαία χρόνια, κάνοντάς τη μοναδική και κάτι παραπάνω από μία απλά όμορφη χώρα. H AEGEAN αναδεικνύει τη ζεστασιά του Κυπριακού λαού και την απαράμιλλη φιλοξενία του, δημιουργώντας την ενέργεια «Φίλεψέ τους». Έτσι καλεί όλους να φιλέψουν τους ξένους επισκέπτες στη χώρα, με ξεχωριστά κυπριακά εδέσματα ευχαριστώντας τους που τους τίμησαν με τις διακοπές τους.

Αν θέλετε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Κύπρο φέτος, δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://cyprus.filepsetous.com/ και ακολουθώντας τη διαδικασία, - να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή - και οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Περίπου 300 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με Aegean πό τις 13 Σεπτεμβρίου και για τρεις εβδομάδες, θα έχουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον από εσάς που μαζί με την Aegean τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Κύπρο και τους φιλεύει με προϊόντα που δειέθεσαν Κύπριοι παραγωγοί.

Και φυσικά όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν του αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromCyprus και γεμίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες φιλοξενίες και τα φιλέματα των Κυπρίων.

Τα φιλέματα που δημιούργησε η Aegean με την πολύτιμη συνεισφορά ντόπιων παραγωγών και δημιουργών, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια περιλάμβάνουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου.

Με την πρόσκληση αυτή η Aegean τοποθετεί στο επίκεντρο της ενέργειας την προώθηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας και παραγωγής εκτός συνόρων, διαθέροντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας της.

"Φίλεψέ τους" και η πιο φιλόξενη και όμορφη εικόνα της Κύπρου θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τα αεροσκάφη της AEGEAN. 

Επιπλέον, η AEGEAN προσκαλεί τους Κύπριους ντόπιους παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό την πιο φιλόξενη εικόνα της Κύπρου, ευχαριστώντας τους ξένους επισκέπτες που προτίμησαν τη χώρα για τις διακοπές τους. Με την πρόσκληση αυτή η AEGEAN τοποθετεί στο επίκεντρο της ενέργειας την προώθηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας και παραγωγής εκτός συνόρων, διαθέτοντας, όλα τα κανάλια επικοινωνίας της.

Tags aegean, aegean airlines, φίλεψε τους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8373 s (228 Queries.) // Parse time: 0.6504 s // Total time: 3.4877 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X