Χρήστος Τουμάζου: "Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι εύκολες"


Χρήστος Τουμάζου: "Οι ερωτικές σκηνές δεν είναι εύκολες"

Ο ζεν πρεμιέ της κυπριακής τηλεόρασης

Υπάρχουν άντρες "παλιάς κοπής" στις μέρες μας; Υπάρχουν τζέντλεμαν σήμερα ή πια απαντώνται μόνο σε ταινίες εποχής; Και πιο συγκεκριμένα, υπάρχει στην κυπριακή τηλεόραση ή το κυπριακό θέατρο κάποιος που θα μπορούσε να υποστηρίξει τον χαρακτηρισμό του ζεν πρεμιέ;

Άντρα που να φοράει ημίψηλο παπούτσι στη δουλειά, που να υιοθετεί τους χρυσούς στιλιστικούς κανόνες του παρελθόντος και δη του κλασσικού στυλ, που να προσφέρει σχεδόν ιπποτικά ένα μεγάλο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα ή ακόμα και να κάνει υπόκλιση, πάρα πολύ δύσκολα θα βρεις.

Υπάρχουν όμως άντρες που πέραν του ωραίου παρουσιαστικού, έχουν θετική ενέργεια, είναι ευγενικοί, μιλάνε ωραία και γενικά έχουν έναν όμορφο εσωτερικό κόσμο. Έτσι ακριβώς έχει στο μυαλό του τον όρο gentleman ο νεαρός Κύπριος ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου. Συν ότι αναφέρεται επίσης σε ευαισθησίες που πρέπει να έχει ένας άντρας, στο χιούμορ, ίσως και στο αυστηρό ύφος που ενίοτε πρέπει να υιοθετεί.

Ο ηθοποιός μίλησε στην ιστοσελίδα city free press για το ρόλο του, τον έρωτα και αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Tags χρηστος τουμαζου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3055 s (230 Queries.) // Parse time: 0.7971 s // Total time: 3.1026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X